čtvrtek 5. dubna 2018

Dezinfekce klimatizace doma

Poslechněte si našeho produktového specialistu, který vám názorně předvede, jak správně pečovat a čistit filtry vnitřních jednotek bytové klimatizace od LG. Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.


Udělejte něco pro své zdraví. Pomocí generátoru ozónu můžete účinně likvidovat plísně, bakterie, roztoče, zápachy a různé alergeny a to s účinností až 1! V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky. Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta? Myslete na svoje zdraví. Jednoduše a rychle zbavte klimatizaci nebezpečných bakterií s přípravky na dezinfekci.


Vaše auto krásně provoníte. Autoservis Garant Praha se specializuje na opravy a dezinfekce klimatizace. Provádíme čištění klimatizace vozidel všech značek.


Dezinfekce klimatizace doma

Zaručujeme profesionální vydezinfikování okruhu klimatizace s dokonalým výsledkem. Přípravek má velice jednoduché použití. Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Nedostatečná dezinfekce klimatizace je velkým problémem, který ohrozí.


Apr Podstata dezinfekce klimatizace spočívá ve vhánění dezinfekčního roztoku. Pokud byste si chtěli ale přece jen dezinfikovat auto doma sami. Olej v okruhu klimatizace proudí společně s chladivem jen tehdy, pokud je klimatizace. Meguiars AIR Re-Fresher není jen klasická dezinfekce klimatizace. Ano, primárně váš klimatizační systém zbaví všech bakterií a kvasinek.


Kromě toho pohltí veškeré nežádoucí pachy a krásně váš vůz provoní. Totiž aerosol od Meguiars neklesá jako u klasických výrobků ihned k zemi. Ale krásně cirkuluje a zasáhne tak. Máte doma plíseň, zatuchlinu, bakterie, viry, trápí Vás astma, alergie. Plísně mohou vést k závažnému onemocnění týkající se vašeho zdraví včetně možného selhání dýchání.


Pobyt v takovém prostředí není zdravý pro nikoho, navíc jsou lidé, kteří mají riziko poškození zdraví podstatně vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky