středa 11. dubna 2018

El auticko pre deti

Niekedy sa stáva, že nám zákazníci volajú kvôli problému s batériou v elektrickom autíčku. Hlavne v tomto období, keď dni začínajú byť teplejšie a deti už môžu prevetrať svoje obľúbené autíčko. Konečne autíčko vytiahnete z garáže, prípadne z pivnice a radosť detí zmarí nefunkčná batéria. Každé dieťa túži byť ako jeho rodičia a chce mať vlastné autíčko, jeho sen mu môžete splniť vďaka naším elektrickým autíčkam. Nič neurobí Vášmu dieťaťu väčšiu radosť ako novučičké elektrické autíčko.


Elektrické autíčka pre deti sú vhodným darčekom ktorému sa zaručene poteší každé dieťa.

Diaľkové ovládanie pre rodičov umožňuje na diaľku ovládať autíčko a voziť dieťa, ktoré to nedokáže samé. Každý náš produkt je certifikovaný, splnajú normy EU. Môžete si u nás vybrať elektrické autíčka, štvorkolky, motorky, bagre, traktory ale aj. Rôzne veľkosti, tvary, značky jedine u nás. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Navyše, elektrické autíčka s pohonom sú vybavené pohodlným sedením pre jedno či dve deti. Neraz sa budete čudovať, že kožené čalúnenie nemá ani vaše rodinné auto. Pohodlie týmto autíčkam nemožno uprieť, rovnako ako bezpečnosť.


Deti - El auticko bazár.

Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Hrame sa na pieskovisku s nakladakom.


Christmas with Car City! Každé elektrické autíčko je vybavené diaľkovým ovládaním pre rodiča, bezpečnostným pásom a rôznym stupňom vybavenia. V našej ponuke nájdete elektrické autíčka pre deti všetkých vekových kategórií do rokov, jedno alebo dvojmiestne, stačí si len vybrať a jazdiť!


Nové video pre deti do Série videí s hračkami pre deti - hračkárske traktory, kamióny, autá, bager pre deti a oveľa viac. Děti - Elektricke auticko bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Váš e-shop na kvalitné a lacné elektrické autíčka pre Vaše deti a záhradný ratanový nábytok do každého domu.


Veľký výber najkvalitnejších áut pre deti za skvelé ceny. Extra veľké, silné elektrické autíčko Jeep styl Wrangler 4xs náhonom všetkých kolies, 2. Sme radi, že sa môžeme podeliť o naše vedomosti a skúsenosti v oblasti produktov. Vyfarbite si omaľovánku autíčka online priamo v prehliadači alebo si ju vytlačte úplne zadarmo a vymaľujte farbičkami.

Technické informácie: Motory 2kusy, Maximálna dĺžka jazdy cca hodiny Doba nabíjania. Kvalitný materiál spĺňa tie najprísnejšie EU. Pre anonymné meranie návštevnosti používame cookies podľa našich podmienok ochrany súkromia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky