čtvrtek 26. dubna 2018

Prestavba na lpg

Bohužel existuje mnoho firem , jež nejsou dostatečně kvalifikované a toto vede k častým poruchám vozidla. Naše firma provádí montáže jen velmi kvalitních plynových zařízení. Jedná se o úpravu karburačního nebo vstřikovacího systému benzínového motoru tak, aby byl schopen na místo benzínu spalovat propanbutan, nebo-li LPG.


Patríme medzi najstaršie firmy na Slovensku zaoberajúce sa problematikou montáže LPG. Vďaka naším dlhoročným skúsenostiam vieme, ktorý autosplyňovač je pre dané auto adekvátny.

Přestavba diesel na LPG. Mixování dvou paliv již v dnešní době není novinkou. Při výpočtu úspor je spotřeba plynu o cca.


Všetky tieto informácie nájdeš v našom článku – Autá na LPG. Náklady na pohonné hmoty bývají významnou, a tedy nevítanou položkou v našem rozpočtu. Zvažte proto možnosti, jak ušetřit až nákladů na PHM oproti benzínu.


V dnešní době se už v žádném případě nejedná o nebezpečné řešení.

Tieto stránky používajú cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke stránok. Používaním stránok vyjadrujete súhlas s našimi pravidlami pre ochranu súkromia. Najťažšie je sa rozhýbať!


Auta už předělaná jsou při prodeji často na konci života a kupujícího čeká nekonečna série oprav. LPG montáž profesionálně. V našem ceníku jsou uvedeny ceny, které jsou pro zákazníka konečné a nedochází již k žádnému dalšímu navýšení. Výhody přestavby na LPG. Nejen z patriotismu padla volba na českého výrobce systému Magic.


Výsledkem však bylo pouze nenaplněné očekávání z provozních dat. Možnost provozu na benzín. Tím zvýšíte dojezd automobilu. V první řadě je zapotřebí nás zkontaktovat a domluvit, zda je možno vaše vozidlo přestavět či nikoliv a domluvit v jaké cenové relaci se přestavba bude pohybovat.


Všichni shodně uvedli, že max. A spotřeba orientačně, na nádrže benzínu se spotřebuje nádrž LPG. A v tomto případě se nejedná.

Zlaté doby těchto úprav jsou sice za námi, ale i dnes mnohé táhnou. Největšího rozmachu dosáhly přestavby na zkapalněný ropný plyn v Itálii, Holandsku a Polsku. Autoservis FEDOR Auto s. Na motoru samotném nejsou potřeba žádné úpravy!


Vstřikování plynu je řízeno speciální plynovou řidící jednotkou, která ovládá dva plynové vstřikovače. Plyn je vefukován – v závislosti na konstrukci motoru – za váhu vzduchu na sací stranu turba (pokud je jím motor vybaven). Reálný pokles výkonu se tedy pohybuje maximálně.


Aktuální katalog firem v kategorii přestavby na LPG. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Společnost Havel plyn a. Náhradní vozidlo po dobu přestavby.


Na trhu působíme již více než let. Svěřte své auto profesionálům. V pripade jakychkoli dotazu nas nevahejte kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky