pondělí 2. dubna 2018

Krby na chalupu

Pokud se rozhodujete pro krbovou vložku, lze na chalupu či chatu použít i teplovzdušnou, je však diskutabilní, co tím získáme. Kachlové krby a kamna se hodí na chalupu i do moderního interiéru Ať už zvolíme krbová kamna s rustikálními nebo hladkými velkoformátovými kachly, většinou pod keramickým kabátem skrývají různé vychytávky. Na trhu jsou speciální krby na biolíh, které se hodí všude tam, kde není komín. Tedy především do městských bytů, ale i rodinných domů s nefunkčním komínem. Krby na biolíh nemají kouřovo nevyžadují žádnou instalaci ani potrubí pro přívod paliva.


Již dávno neplatí názor, že kachlový krb patří jenom na chalupu.

Dnes je možné z keramických kachlů vyrobit velmi moderní krb! Z důvodu akumulace keramického obložení, která je předností kachlových krbů se zde zásadně montují krbové vložky jednoplášťové. Jako druhý plášť zde slouží právě keramický. Podívejte se na kachlová kamna, které jsem čerstvě postavil.


Tato kachlová kamna mají akumulační a konvekční vlastnosti zároveň. A hlavně - sálájí nejen tepl. Jaká kamna na chatu či chalupu 17.


Moraváci jsou jak známo národem chalupářů, a i když má tento fenomén doby největší slávy nejspíš za sebou, stále je dost a dost lidí, kteří si opečovávají své víkendové a prázdninové chaty a chaloupky.

Regulovatelný výkon v rozmezí - kW je plně vyhovující pro většinu objektů, spalovací komora pojme polena o délce až 45cm a při maximální dávce dřeva vydrží hořet hodin na jedno naložení. Také stavím moderní i rustikální krby - teplovzdušné a akumulační, zahradní kuchyně , zahradní krby , pizza pece a kuchyně ve venkovském stylu. Přáli byste si zahrnout oheň do interiéru, mít krásný, dominantní a designový prvek doma nebo na chatě, který nikdo nepřehlédne? Na základě výzvy přepravce jsou dočasně zrušené platby na dobírku.


Jediná změna je, že před odesláním zásilky provedete úhradu bankovním převodem. Do budoucna bychom rádi přidali možnost on-line platby. Při převzetí zásilek se snažte minimalizovat kontakt s řidičem, nezapomínejte na roušku. KRBOVÉ - KACHLE - KRBY. Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov.


Poděbrady Užijte si teplíčko a skvělé vaření s našimi kamny a sporáky. Sháníte na chatu nebo chalupu stylová kamna a sporák? Vyberte si v našem kamnářství nebo v e-shopu výkonná litinová topidla, retro kachlová kamna nebo sporáky s varnou plotnou. K retro sporáku si nechte. Rustikální krby jsou také někdy vybaveny dekoračními dřevěnými trámy, které absorbují teplo.


Také design těchto krbů zajisté ohromí. Kromě obložení kamenem jsou rustikální krby vybaveny nadstandardními rozměry předního skla, což přináší úžasný pocit tepla, krásný pohled na plápolající plameny, které navíc dodají skvělou atmosféru vaší domácnosti. Na chalupe máme klasickú kuchynskú pec od firmy Krby Spiš.


Súčasťou je vložka, ktorá je napojená na radiátory, takže z jedného miesta vykurujeme celú chalupu.

Celková spolupráca od projektovania až po realizáciu a konečné úpravy bola veľmi profesionálna. Krbová litinová dvouplášťová kamna Italiana Camini IC GLORIA due na dřevo. Obklad keramika barva bordó.


Tepelný výkon 4-kW. Vytápěcí schopnost 1m3. Kruhová litinová plotna. Průměr kouřovodu 1mm - vrchní. Sporáky sú určené na varenie, pečenie, vykurovanie teplovzdušným spôsobom a súčasne do teplovodného vykurovacieho okruhu pre radiátory, podlahové kúrenie, teplovodný zásobník a pod.


Teplovzdušné a teplovodné sporáky na drevo. Pokud máte na chalupě třeba i staré a nefunkční kachláky, tedy kachlová kamna, určitě se vyplatí investice do jejich rekonstrukce. Pořídit si však můžeme i nová kamna určená k vaření, ale i pečení, například ocelová, kterým se říká sporák. Není to sice udírna, kterou byste si sbalili do batůžku na rodinný výlet, nebo na ryby, ale do kempu nebo na chalupu se hodí náramně. Pak může posloužit k vyuzení čerstvě vylovených pstruhů, nebo k douzení špekáčků od místního mistra řezníka apod.


Rozhodující kritérium pro přenosnou udírnu je co nejnižší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky