úterý 3. dubna 2018

Elektrokotel 12 kw

Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Závěsný elektrokotel Protherm Ray nabízí takřka bezhlučný a bezobslužný provoz, každý uživatel potom ocení snadné a přehledné ovládání. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Proč používat elektrokotle?


Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější.

Elektrokotel ELECTRA MINI je nový elektrický kotel z rodiny kotlů MORA-TO. Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu. Vhodný jako hlavní zdroj tepla. V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína.


Ta je potom poháněna oběhovým. Sestava elektrokotel a bojler 60l boční PROTHERM RAY 12KEB60ZB, 2- KW.

PROTHERM Ray 12KE (Ray 12K) – jedná se závěsný elektrokotel určený pro vytápění s možností propojení se zásobníkem pro teplou vodu. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Odborné poradenství a servis.


Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. W RAY KE elektrokotel , výkon - kW RAY KE elektrokotel , výkon - kW RAY KE elektrokotel , výkon - kW RAY KE elektrokotel , výkon - kW RAY KE elektrokotel , výkon - kW RAY KE elekt. Extrémně rychle ohřeje vodu v topném systému. Při naši instalaci naměřeno z 24°C topné vody na 60°C za cca 15min.


A jstič na kW kotel to už je problém. Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů. Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla.


ELECTRA Mini je vhodným zdrojem tepla jak pro klasické systémy vytápění (s dokoupením sady čerpadla a sady expanzní nádoby), tak pro využití jako záložní zdroj pro sofistikované (moderní) topné systémy s tepelným čerpadlem nebo solárním ohřevem (i bez sad). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Dobrý deň, objednal som si u Vás elektro pec Protherm Ray kw. Chcem sa spýtať či mi to môže zapojiť elektrikár, ktorý mi robí elektroinštaláciu alebo musí revízny technik, hlavne skrz reklamácie. Kotle BENEKOV řady E jsou určeny pro vytápění malých, popř.


Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Sestava obsahuje - elektrický kotel, zásobník TUV, propojovací kryt, hydraulickou soustavu (trojcestný ventil, NTC čidlo, příslušenství). Elektrokotle nejsou v pravém slova smyslu pravým elektrickým topením.


V systému teplovodního vytápění s trubkami, radiátory, čerpadlem pracuje elektrokotel stejným způsobem jako kotel s hořákem. Mora-Top Elektra MINI kW , nástěnný, elektrický - jednoduché a spolehlivé elektromechanické řízení, nejmenší rozměry na trhu, stavebnicové řešení, podle potřeby instalace lze jednoduše doplnit čerpadlo a expanzní nádobu, kvalitní. Detailní popis produktu. Realizační firmu můžeme zajistit včetně elektropřipojení.


Tyko komponenty lze objednat samostatně pro externí montáž ke kotli, v sekci Příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky