středa 18. dubna 2018

Infrasauny

Doprava a montáž infrasauny zadarmo na celom území SR. Dostanete darčekový balík k infrasune. Vyberte si vlastnú infra saunu. Nabízíme infrasauny s dopravou zdarma, infrasauna od nás nyní ještě výhodněji. Infrasauny sú hitom poslednej doby, ktoré vyhľadáva stále viac ľudí.


Oproti fínskym saunám infrasauny neprehrievajú vzduch, ale prehrievajú telo zvnútra.

A majú tiež množstvo výhod! Povědomí o nich je v České republice stále ještě malé, a to je možná chyba. Pořízení domácí sauny je dnes levnější, než tomu bylo v minulosti a infrasauny , které můžete umístit i do běžného bytu, jsou výkonnější a technologicky propracovanější, než tomu bylo dřív.


Nejlepší infrasauny vám totiž přinesou nejen psychickou pohodu a zbavení stresu, ale i řadu zdravotních benefitů. Naše redakce porovnala nejlepší infrasauny , sepsala podrobné recenze infrasaun a také rádce Jak vybrat infrasaunu. Oproti finským saunám infrasauny neprohřívají vzduch, ale prohřívají tělo zevnitř. Nový systém v termoterapii, založený na principu prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením, jehož výhodou je nižší teplota, rychlá regenerace a také značná úspora elektrické energie, se jmenuje infrasauna.


Výhody infrasauny v porovnaní s tradičnou saunou. Pokožka a tkanivá pod pokožkou nie sú vystavené nadmerne vysokej teplote, nakoľko lúče prenikajú.

Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. Infrasauna pro jednu osobu, infrasauna pro dva, infrasauna pro osoby, infrasauna pro osoby, rohová infrasauna, infrasauna na míru. Finská sauna má většinou tvar místnosti s kamny a potřebným vybavením, zatímco infrasauna má většinou podobu buňky, kterou umístíte do místnosti v domě.


Vzhledem k tomu, že se připojují do klasické sítě prostřednictvím zásuvky, nepotřebují ani žádnou úpravu elektrických obvodů. K ovládání infrasauny používáme víceohruhovou digitální řídící jednotku VITAL TREND LC speciálně vyvinutou pro infrasauny tak, aby maximalizovala léčebný účinek infratechnologie s pracovním a vypínacím okruhem, který reguluje zvolenou teplotu a zároveň zabezpečuje jak tepelnou, tak léčebnou vlnovou délku. Některé infrasauny mají navíc ionizér, který obohacuje vzduch anionty – ty ničí bakterie a viry. Rozměry a počet osob – vybírejte dle aktuální, ale i budoucí potřeby.


Dispozice – na výběr jsou jak infrasauny s rovnými lavicemi, tak i rohové infrasauny. Karbonové nebo keramické zářiče produkují v celém prostoru kabiny infračervené teplo. Ovládání vyhřívání i doplňkových funkcí infrasauny je jednoduché, k přípravě před saunováním stačí pár minut. Za jeden saunovací cyklus pak zaplatíte méně než korun. Tyto infrasauny jsou určené zejména na privátní použití a vybírat můžete z několika modelů o různých velikostech – až osob.


Závěsné vyhřívané lehátko Diva-Relax Swing. Využijte všech výhod jedinečného lehátka Diva-Relax Swing Plus. Díky tomu nevydává žádnou vůni, a je tedy ideální pro lidi s alergií na dřevo.


Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí. Velikost sauny x infrasauny. Co se týká velikostních rozdílů sauny a infrasauny , tak finské sauny bývají rodinného typu v rozměrech do 5x5m, nejčastěji pak 2x8m.


V sauně je vhodné (až nutné) mít možnost si lehnout, protože správné prohřívání funguje nejvíce ve stejné úrovni celého organismu.

Infrasauna pre jednu osobu, infrasauna pre dvoch, infrasauna pre osoby, infrasauna pre osoby, rohová infrasauna, infrasauna na mieru. Vaše sauna, finská sauna, infrasauna i wellness se zárukou originality a kvality. Sauny a infrasauny od firmy Dyntar.


Výroba saun a prodej saun po celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky