středa 18. dubna 2018

Deskový výměník

Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap. Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná. V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů. Většinu zboží v nabídce máme skladem.


Potřebujete-li deskový výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás.

Vaše zadání prokonzultujeme, výměník napočítáme, nabídneme a bez prodlení dodáme. Teplosměnná plocha je tvořena profilovanými deskami, které jsou vylisované z nerezové oceli a spojené nerezovou pájkou v kompaktní celek. Teplonosné médium protéká každým druhým kanálem, tvořeným deskami vyměňující teplo.


Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče. Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. Deskový výměník tepla typ B. Pro vysokou tepelnou účinnost a tam, kde je kritická detekce vnitřního prosakování.

Tradice zaručuje vysokou kvalitu. Vhodné pro agresivní média. Tepelný bazénový výměník Secespol OVBD sestává z mnoha desek se speciálním profilováním, díky čemuž dokáže přenášet hodně tepelné energie i při malých rozměrech. Mají malé hydraulické ztráty. Rekuperační jednotky s deskovým výměníkem.


Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá montáž, vhodné pro různé média. Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných desek z kvalitní nerezové oceli a je pájen mědí. Výměník (přesněji tepelný výměník ) je zařízení, které slouží k výměně energie mezi soustavami a objekty o různých parametrech. Výměníková stanice je součástí areálů továren a sídlišť.


Zajišťuje distribuci tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé vody. DeLaval deskový výměník tepla M6. Robustní deskové tepelné výměníky Mjsou určeny pro dojírny DBl až DBl a pro kruhové dojírny. Tyto deskové výměníky tepla jsou speciálně vyvinuty pro větší mléčné farmy Dokáží snížit energetické potřeby na chlazení mléka až o procent. Velká zchlazovací plocha.


Udávané výkony bazénových výměníků jsou počítány pro vnitřní nebo pro zakryté venkovní bazény.

Správný výkon bazénového výměníku je potřeba dimenzovat podle velikosti bazénu, způsobu jeho použití a podle jeho umístění. Pro bazén na zahradě platí. Výměník tepla zapojujeme jako protiprou pokud jej zapojíme jako souproud je výkon výměníku cca poloviční!


Je vhodný pro venkovní i vnitřní bazény a vířivky. Bazénový deskový výměník Secespol OVBD s výkonem kW. Speciální desková konstrukce zajišťuje vysoký topný výkon při malých rozměrech a vysokou efektivitu pro rychlé nahřátí bazénu.


Desky z nerezové oceli 316L. Pracovní teplota: -1°C až 2°C. Přestup tepla je realizován přes tenké desky, které jsou optimalizovány podle různých průtoků médií. Takto lze přenášet vysoké tepelné výkony při. Pokud se do otopného systému s těmito úspornými zdroji instaluje tepelný výměník , který není dostatečně velký, nestačí energii předávat, do zdrojů se pak vrací vyšší teplota kapaliny a nutí je pracovat při vyšší teplotě než by mohly.


To má samozřejmě přímý vliv na jejich účinnost - u solárního systému se. Vzduchotechnické výměníky se používají v hydraulických systémech, mazacích systémech, vzduchových kompresorech, strojírenských strojích, konstrukčních strojích, energetických systémech, chladicích systémech převodových olejů, lodích, nádržích motorových vozidel a jiných chladicích systémech. Výměník je připojen tak, aby jím média protékala protiproudně.


Speciální prolisování desek ve výměníku zapříčiňuje vznik turbulentního proudění médií, což. V dnešní době asi nejpoužívanějším výměníkem. Dochází zde k přenosu citelné energie (přenos tepla) mezi odtahovaným a nasávaným vzduchem.


Oba proudy se vzájemně nepotkávají, proto nedochází k přenosu vlhkosti přes kovové lamely. Jedná se tedy o výměník s velmi širokým. Dva kusy tohoto PHE (dvojitého systému PHE) dokáží ochladit mladinu od ° C do ° C. Teplosměnné desky jsou ve svazku desek spojeny pomocí technologie AlfaFusion, což je unikátní metoda spojování součástí z nerezavějící oceli patentovaná společností Alfa Laval.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky