pondělí 23. dubna 2018

Elektrická klapka do potrubí

Mechanická vzduchová klapka 100. Použítí vzduchových klapek do míst, kam se člověk nemůže dostat sám a kde. Elektrická vzduchová klapka KRA 1průměr 150mm pro instalaci do. Uzavírací klapka ručně ovladatelná, mechanická a uzavírací klapka elektrická.


Vzduchotechnika - ventilátory potrubí zpětné klapky.

Klapky pro vzduchotechniku jsou ochranným a základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí. Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - regulační, směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí. Klapka je dokonale těsná, čímž zabrání pronikání pachů.


Klapka se jednoduše nasune do potrubí nejlépe do horizontálně uloženého potrubí. V případě poklesu tlaku těsně uzavře díky permanentnímu magnetu. Klapka do kruhového PVC potrubí je vyrobena z ABS plastu a má krytí IP 20. Vzduchové klapky s elektrickým ovládáním KRA se používá převážně pro elektrické uzavírání jednotlivých větví vzduchotechnických systémů.


Přetlaková klapka je určena pro instalaci do vertikálního nebo horizontálního potrubí.

Tělesa a listy klapky jsou vyrobeny z. Nová PVC elektrická zpětná klapka Dalap SK1. Zpětná klapka do potrubí Ø 1mm je určena ke spojování kovových potrubí a to tak, že se do sebe jednoduše zasunou. Zpětná klapka KZK ve vzduchotechnickém potrubí zamezují pronikání studeného vzduchu do potrubí a tím snižují tvorbu kondenzace. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů.


Regulační klapka elektrická KRA 160. Zpětná klapka o průměru 1mm pro použití v nedostupných místech, kde je nutno časté otvírání nebo zavírání vzduchotechnické potrubí. RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení průřezu.


Zpětné a regulační klapky pro spiro potrubí. Zpětní klapky s pérkem se otevírají tlakem vzduchu nuceného větrání, ovládané klapky se ručně nastavují. Prodáváme zpětné klapky PVC pro vzduchovody.


Zpětná klapka slouží k zamezení zpětného proudění vzduchu zpět do místnosti a lze ji použít i jako spojku k propojení ventilačního potrubí - zpětná klapka se nasazuje přímo do potrubí ( viz foto ). Komínová klapka elektrická. Tělo a list klapky jsou. Hliníková folie na potrubí.


Pod pojmem hliníková fólie se neskrývá pouze alobal, ale především opravdu silné hliníkové fólie , které jsou vhodné jako obalový materiál do domác.

Táto plastová klapka je určená pre diaľkové zatváranie prívodu alebo otváranie odvodu vzduchu vo ventilačnom potrubí. Pohyb samotnej klapky je poháňaný malým jednosmerným motorom, ktorý musí byť napájaný cez 12V transformátor. Na jeden transformátor možno paralelne napojiť až klapky naraz. Neocenitelný pomocník všude tam kde jedním potrubím odvětráváte koupelnu, zácho kuchyň. Univerzální použití pro daný průměr výfukového potrubí.


Tento elektrický výfukový systém je speciálně navržen a vyroben ke zvýšení výkonu a zvuku pomocí flip přepínače. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. NOVÁ elektrická klapka na výfuk, priemer 57mm. Materiál klapky a potrubí NEREZ. Rýchla montáž vdaka príslušenstvám, klapka je ovládaná dialkovým ovladačom.


Balenie obsahuje kompletný set čo je na fotku. Hladáte ladený tuningový výfuk pre zvýšenie výkonu a pekný zvuk, ale nechcete stále obtažovat se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky