úterý 10. dubna 2018

Bambusové rohože na stěnu

Rohože z přírodních materiálů, jako jsou bambusové či palmové dřevo, se skvěle hodí jak na venkovní zdi, tak na vnitřní stěny. V prvním případě poslouží rohož na zdi jako dekorace, která může pomoci zakrýt hrubý podkladový materiál. Kvalitní bambusová rohož v medovém odstínu je ideální k obkladům a dekoracím stěn, zakrytí nevzhledných míst nebo jako pevné zastínění či dělící příčka v interiérul. Tyto bambusové rohože je možno také použít jako běhouny na podlahu.


Obklady na zeď bambusové jsou z přírodního bambusu.

Bambusová rohož na stěnu 80x2Medová. V kategorii rákosové a bambusové rohože Vám nabízíme široký výběr rohoží pro zastínění protu, balkonů, ale také i estetické a praktické rohože za postele a rohože na zeď. Rohože jsme pro Vás rozděli podle jejich materiálu a účelu do následníjích kategorií: rákosové rohože , bambusové rohože , rohože za.


Návod jak jednoduše nalepit bambusové obkady a lišty, abyste dosáhli co nejlepšího výsledku. Lepidlo nanášíme tapetářským válečkem či štětkou na stěnu , na kterou jsme si vyznačili umístění rohože. V tejto sekcii nášho e-shopu z bambusovým tovarom nájdete rohože na ploty a interiérové rohože za posteľ.


Máme hravě barevné i čistě přírodní.

Můžete tak vybírat rohože za postel do dětského pokoje i do vaší ložnice. Veškeré objednávky stále s láskou expedujeme a doručujeme k vašim dveřím. Nejčastěji jde o zeď za postelí nebo válendou. Rádi si čtete v posteli?


Chtěli byste si na posteli sednout a opřít se o zeď? Světlé bambusové rohože za postel zeď ochrání před odřením i ušpiněním. Vybrat si můžete z několika veliko. Jsou spojovány pozinkovaným drátem protaženým vnitřkem tyče. Po několik desítek let tak zaručí naprosté soukromí a rychle a jednoduše změní Vaši zahradu, balkon či terasu v exotickou oázu pohody a klidu.


Rohože z kvalitních materiálů jako jsou bambus a mořská tráva promění vaše bydlení ve skutečný domov. Podlahové rohože jsou známé svou dlouhou životností a rohože na zeď z bambusu vytvoří z obyčejné zdi elegantní součást pokoje. Spoustu zákazníků trápí chlad vycházející ze zdi, která je blízko postele.


Navíc bambusové rohože za trvale nejnižší ceny. Dvoubarevné bambusové rohože na stěnu mají jedinečný vzhled. Všechno nabízené zboží máme skladem.

Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Manipulace s tímto výrobkem je tedy snadná. Plotové rohože z bambusu, proutí a rákosu pro více soukromí na Vaší zahradě nebo balkonu. Dále zde koupíte bambusové ploty. Rohož tak zabraňuje otěru malby na zdi.


Hodí se jako dekorace na stěnu , za postel a válendy, do úzkých chodeb, do míst, které jsou vystavené nadměrné zátěži. Díky perfektnímu vzhledu a kvalitnímu provedení si velkou oblibu vydobyly bambusové obklady složené z bambusových lamel nalepených na bavlněné textilní mřížce. Jejich povrch je dvakrát lakovaný. Už ako malé deti sme doma mali bambusové rohože pripevnené na stenu alebo sme nimi niečo zakrývali.


Aj dnes Vám ponúkame bambusové rohože , ktoré Vám poslúžia ako ozdoba do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky