pondělí 2. dubna 2018

Kachlová kamna liberec

Kamna a Krby Liberec - poradenství, projekt, montáž a stavba. Od našeho založení jsme ušli dlouhou cestu, za kterou jsme se stali odborníky na stavbu krbů, poradenství, rekonstrukce a mnoho dalších činností. Sálavá kachlová kamna v nízkoenergetických domech.


Současně se snižující se energetickou náročností staveb vzniká požadavek na individualně stavěná topidla vhodná pro tento typ domů. Tedy topidla s nízkým nominálním výkonem při zachování komfortu zatápění. Běžná lokální topidla spalující dřevo nejsou.

Vážení zákazníci, od 20. OTEVŘENA pro veřejnost. Popis: Prodám krásná kachlová krbová kamna. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Nabízíme teplovodní a teplovzdušné krbové vložky, včetně stavby kompletních krbů. Rovněž dodáváme cihlové komíny CIKO. Pokud vlastníte postarší chatu, kde se ještě nachází klasická kachlová kamna Liberec a chtěli byste je nechat zrekonstruovat, popřípadě nějak vymyslet jejich náhradu, pak byste se měli obrátit na odborníky.


Ti vám s tímto úkonem velmi rádi poradí a postarají se o to, abyste měli k dispozici veškeré výhody tohoto.

Kamnářství pro maximální využití tepla využívá teplovodní výměníky, kamnové vložky, krbové vložky, teplovodní krbové vložky. Rádi Vám s nákupem krbu nebo krbových kamen poradíme - použijte kontaktní formulář. Kamnářství Pohoda postaví na míru kamna , krb, kachlová kamna , kachlový sporák, venkovní kuchyně.


Středočeský kraj, okres Benešov. Kachlová kamna – Liberec. Toto topení je levné a pohotové. Těžká kachlová kamna se požívají i jako hlavní zdroj tepla pro celý dům, nebo pro jeho významnou obytnou část. Při volbě zdroje ničím nenahraditelné atmosféry a pohody jakým jsou kamna kachlová , stavěná, akumulační, krbová, krby vnitřní i venkovní, pece, sporáky, kombinovaná zařízení pro ohřev vody.


To vše v odpovídající kvalitě s. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Rádi Vám rovněž poskytneme poradenskou činnost a podporu zaměřenou na výběr vhodného krbu nebo krbových kamen pro vytápění. Doporučujeme vám návštěvu jednoho z našich krbových studií, které jsou součástí studií koupelen na pobočkách Unhošť, Praha-Jinočany, Praha-Čestlice, Hradec Králové, Kutná Hora, Liberec , Březnice u Zlína, Teplice, Trutnov a Olomouc.


Kuchyňská kachlová kamna jsou v současnosti především dominantním estetickým prvkem, který je samozřejmě plně funkční, ale slouží při vaření většinou jako druhý, resp. Některá kamna bychom možná za kachlová vůbec neoznačili. Přesto, věřte, že opravdu kachlová jsou, resp. Z pohledu našich babiček totiž nešlo až tolik o to, jak kamna vypadají na první pohle ale především o to, , ale jaká jsou uvnitř pod povrchem a jak fungují.


Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí.

CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna. Nejen vzhle ale i praktická stránka by měla být měřítkem při výběru vhodných kamen.


Vysokou výhodou kachlových kamen je jejich prodloužená doba výhřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky