středa 4. dubna 2018

Cumulus spacák

Samozřejmostí je DWR úpravou. Oproti fámám, se kterými se lze na internetu setkat, se v Polsku vyráběly i spacáky Cumulus , určené pro britský trh. Nicméně kvůli výsledným zmatkům byly výrobky pro britský trh přejmenovány a pod značkou Cumulus.


Spacák je vyroben z odolného, prodyšného materiálu Pertex Quantum. Cumulus Teneqa 7- je vynikajúci, ultraľahký spací vak do zimných podmienok.

Tento nový vylepšený model má okrem iného pokročilejšiu anatomickú konštrukciu kapucne a oblasti nôh (tzv. footbox) pre ešte účinnejšiu tepelnú izoláciu. Máte-li zájem o spacák jiných rozměrů či parametrů na míru, kontaktujte nás. Cumulus Magic 1ZIP je podle výrobce nejlehčím spacákem na světě se zipem - váží pouhých 2g! S hmotností jde ruku v ruce objem po sbalení, který je na spacák vskutku šokující (litru). Díky své jednoduchosti a nejmodernějším materiálům se jedná o nejlehčí spacák ve své kategorii na světě.


Nejlepší poměr hmotnosti a izolace. Navyše Cumulus pridal do kapucne sťahovacie šnúrky a pásky, aby ste si ju mohli dokonale nastaviť. Velmi malý objem po sbalení.

Je tiež vybavený samostatným, nastaviteľným elastickým golierom so zapínaním na suchý zips. Doprava zadarmo Rýchle doručenie Predajňa v Bratislave ⭐4camping odporúča zákazníkov ⛺V páperový spacáku Panyam 4od poľského výrobcu Cumulus budete spať ako v bavlnke aj v teplotách okolo -° C. Vďaka nízkej váhe a malým rozmerom nezaberie v batohu veľa miesta. Výhodou je vnitřní kapsička, do které si můžete uložit například baterku či mobilní telefon. Jelikož nemá kompresní.


Jen poznamenám, že je Cumulus anglický a je Cumulus polský. Liší se kvalitou, každý je pro jiný trh. Petr dováží kvalitnější anglické.


Lehký péřový spacák pro zimní dobrodružství. Oproti minimalistické řadě spacáků Lite Line je Panaym trochu širší a delší. Je naplněn 6gramy husího prachového peří s plnivostí 8cuin.


Je konstruován z lehkého Pertex Quantum s DWR úpravou proti vzdušné vlhkosti. Celková hmotnost je 9gramů, sbalený zabírá 2l. Kvalitatívne sa jednalo o totožné produkty. Na britskom trhu sa predávali len odlišne zostavené modelovej rady (iný mix gramážou, materiálov či strihov).


NOVÝ Cumulus Panyam 4Vynikajúci, mimoriadne všestranný spacák. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. C), jinak je v něm hodně horko. Svrchní materiál s DWR úpravou proti vzdušné vlhkosti.


Cumulus Lite Line 2- je nová vylepšená verzia fantastického spacieho vaku na jar a leto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky