pondělí 30. dubna 2018

Digestor s odtahem do boku

Ostrůvková digestoř Guzzanti ORW white je díky vysokému výkonu vhodná i do velkých místrností. Lze ji používat jak s odtahem , tak s recirkulací. Nevýhodou je slabá filtrace tuků, řadí se do třídy E. Odtah digestoře – odtahové potrubí “ Lukáš Vích 16.


Dobrý den, Potřebovali bychom namontovat digestoř s odtahem do komína.

U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se v. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. U digestoře s odtahem musíme vyřešit správné napojení digestoře do odtahové větrací šachty. Montáž digestoře, poradíme Vám jak na to! Větrací otvory do boku komínového tělesa jsou obvykle o rozměru 150x150mm.


Lze ale připustit, že když do komínového průduchu vložíte napíklad vložku proti vlhkosti o průměru 130mm, pak ji lze pod krycí deskou ukončit rozvětvením do boku (T-kusem) a následně díru v krycí desce zabetonovat. Podskříňkové digestoře, Skvělé.

Chtějte do své kuchyně jen to nejlepší! Digestor s primym odtahem. KUPTE SI TENTO ODSAVAČ PAR GUZZANTI A PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA CELÝCH LET BUDE VAŠE! Stačí pouze svůj nákup zaregistrovat. Bližší informace na ZDE.


NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku. Před nákupem tohoto typu je důležité ověřit, zda máte prostor nad pracovní plochou pro jeho připevnění a přístup do komínu. Ostrůvková – skvělá varianta, pokud máte varnou desku a pracovní plochu řešenou tzv.


Tento typ digestoře je výkonnější, aby si poradil s větším prostorem. Pokud lze páru vyvést do venkovního prostředí, ať už prostřednictvím odtahového potrubí, ventilační šachty či komína, zajímejte se o digestoře s tzv. Vybrat si můžete ze dvou základních typů digestoří. První možností jsou digestoře s přímým odtahem , kdy je vzduch, který digestoř nasaje, odváděn ven z místnosti do komína, šachty a následně ven z domu.


Tento typ je vhodný všude tam, kde máte možnost napojit digestoř právě na komín či odvodovou šachtu. Pokud si do kuchyně chcete pořídit levnou komínovou digestoř, zpozorněte při čtení této recenze. Díky klasickému designu tento model navíc snadno zapadne do každé kuchyně.

Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pomáha odčerpávať pach z varenia, pohlcuje nadmernú vlhkosť a pary a dokáže aj lepšie osvetliť vašu varnú dosku, čo určite oceníte pri varení. Je vybavena senzorem zápachu, časovačem s automatickým vypínám a elektronickým ukazatelem znečištění filtrů. Philco PEC 3WR sa vďaka nadčasovému dizajnu hodí do každej kuchyne.


LED osvetlenie dostatočne osvetlí pracovnú plochu. Tato řada nabízí digestoře integrované přímo do indukční varné desky. Díky speciální konstrukci zůstane po instalaci výrobku ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou.


Za zmínku stojí také projekt INTEGRA, který umožňuje pomocí jednoho ovládání obsluhovat jak digestoř, tak indukční varnou desku. Nad topeništěm akumulačních kamen se nachází tahový systém ( s odtahem spalin nahoru nebo do boku ). Těžká konstrukce s akumulační hmotou je ve váhách 3nebo 4kg. Předávání tepla probíhá po dobu – hodin (viz obr. 1). Kuchyňské digestoře fungující na recirkulačním principu prohání kuchyňský vzduch pouze přes vnitřní filtry.


Pokud je to jen trochu stavebně možné, určitě využijte digestoř s první nabízenou možností. Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky