úterý 3. dubna 2018

Odstraňovač starých nátěrů z hliníku

Odstraňovač starých nátěrů je směs organických rozpouštědel a parafinu. Používá se na odstranění starých vrstev nátěru ze dřeva, kovu (kromě hliníku ) nebo kamene. Dobře odstraňuje olejové, alkydové, latexové, syntetické, nitrocelulózové a dvousložkové nátěry. BARVOŽROUT je vysoce účinný moderní univerzální gelový odstraňovač olejových, syntetických, epoxidových, polyuretanových a disperzních nátěrů z kovových, dřevěných i betonových podkladů.


Velmi dobře čistí od všech uvedených barev použité štětce (jednoduše na hodin vložte do gelu a druhý den jsou jako nové).

Není ale problém vyzkoušet účinnost na kusu. Lze použít pro odstranění nátěrů z kovových, dřevěných, minerálních a skleněných podkladů. Přípravek pro čištění povrchů od starých nátěrových hmot. Barvy PLUS PLUS odstraňovač barev a laků (1L) – starých nátěrů z hliníku , dřeva kovu a plastu.


Používá se k odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, kovu (kromě hliníku ) nebo kamene. K odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, železa nebo kamene. Pomůcka k odstranění starých vrstev laku z kamene, betonu, asfaltu, kovu a dřeva.

Hledáte odstraňovač starých nátěrů ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. PLUS gelový odstraňovač barev a laků je určen k odstranění nátěrů ze dřeva, kovů, kamene, betonu, skla i plastů aj. Technický list produktu ke stažení zde. Je vhodný pro odstraňování barev z hliníku a jiných slitin. Lach-Ner Lakostan odstraňovač starých nátěrů , 7g Nehořlavý alkalický přípravek určený k odstraňování olejových, lihových celulózových a některých typů syntetických nátěrů zejména ze dřeva (nábytku, dveří, plotů, lodí apod.), případně z kovových podkladů, částí karosérií, kovových dílů apod.


Car-Rep sprej odstraňovač starých nátěrů je účinný při odstraňování starých vrstev barvy, laku a lepidla z kovů, kamene, betonu, asfaltu a. Jiným pomocníkem je chemický odstraňovač starých nátěrů. Nanese se na kov, nechá působit, a uvolněná barva jde pak snadno dolů. Hodnocení produktu: 1 (). Chemický odstraňovač starých nátěrů (barvožrout) – zkušenosti 20. V závislosti od teploty prostredia sa odstraňovač náterov nechá pôsobiť 10.


Transparentní nátěr vhodný pro odstranění starých barev, průhledných lakůa latexových materiálů ze všech kovových povrchů. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určená použití směsi Prostředek k odstranění olejových, syntetických, epoxidových, polyuretanových a disperzních nátěrů z kovových, dřevěných i betonových. Gelový odstaraňovač olejových, syntetických, polyuretanových a disperzních nátěrů z kovových, dřevěných i betonových podkladů.


ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ Pje moderní gelový odstraňovač s vysokou účinností a univerzálním použitím.

Odstraňuje nátěry z kovových, dřevěných i betonových podkladů. Odstranění barvy z kovu a dřeva (nábytek, ploty apod.) Mechanické očištění je v tomto případě těžší, proto je vhodnější pomoci si působením speciálních čistících prostředků. Chcete-li použít sílu a jste zruční při zacházení s nástroji, nejdřív vyzkoušejte smirkový papír a brusku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odstraňování nátěrů chemickým odstraňovačem Tento přípravek je směsí silných rozpouštědel a přísad. Běžně se používá na odstraňování starých nátěrů z překližek, laťovek, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, tenkého plechu, skla a různých umělých hmot. Stříhání a tvarování plechů Pro občasnou práci s plechem doma v dílně je dobré mít k dispozici alespoň několik základních nástrojů.


Pro dokonalé odstranění disperzních nátěrů , latexů, akrylátů, omítek se syntetickým disperzním pojivem a olejových nátěrů z omítkových fasád nebo fas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky