pátek 20. dubna 2018

Vertikální vzduchová clona

Clona musí pokrýt celou šíří otvoru. Vzduch je nasáván z přední části clony a je vydechován směrem dolů tak, že cloní dveřní otvor a minimalizuje tepelné ztráty. V případě potřeby pokrýt větší šířku dveřního otvoru, je možno. Vertikální vzduchová clona VENESSE je nejtišší ve své třídě. Hodí se pro pravou i levou instalaci a využití najde hlavně v reprezentativních prostorách.


Standardní velikosti a metrů spolehlivě pokryje vět.

Obecně se předpokládá, že (!) tepla dodávaného clonou zůstává v chráněném prostoru. Podle našich zkušeností je clona ve velkém množství případů sama schopna vytopit. Kompletní rozsah vzduchových clon na dveře. Vysoce kvalitní a účinné vzduchové clony pro všechny aplikace, s inteligentní regulací. Straw system (brčkový systém) zajišťující vysokou účinnost díky laminárnímu proudění.


Díky výkonným ventilátorům a vysoké třídě krytí je speciálně vhodná pro průmyslové prostory. Regulační systém SIRe stejně jako vzduchové clony PA byly prověřeny drsnými severskými provozními podmínkami a jsou účinným řešením ochrany dveřních vstupů. Návrhový program ChooseGO ke stažení.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Horizontální instalace integrovaná do podlahy je nejúčinnější z hlediska termodynamiky, zároveň je ale její instalace nejdražší a problematická tam, kde je z pochopitelných důvodů průchod dveřmi frekventovaný. Je tedy používána zejména pro určité speciální průmyslové aplikace. Jak funguje dveřní clona ? Jednoduché dokovatelné moduly pro dosažení větších rozměrů.


Designová vertikální vzduchová clona výšky m. Dosah proudu vzduchu až m (m při oboustranné instalaci). Varianty s elektrickým (drátkovým) nebo vodním ohřívačem. Oboustranné univerzální provedení. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28.


Dále v komerčních i průmyslových budovách vzduchová clona dovoluje využívat plochu za dveřmi, kde by jinak docházelo k prudkému střídání teplot a důsledkem toho také k absenci nemocných zaměstnanců. Také některé průmyslové technologie jsou ovlivněny teplotou okolí, ve kterém se zpracovávají. Tichý provoz a vysoký clonící účinek. Průmyslová a komerční clona Wind. Použitelné pro otvory o výš.


Při zavřených dveřích vzduchová clona netopí ale ventilátory běží na nízké otáčky aby se zkrátil čas jejich rozběhu po opětovném otevření dveří. Venkovní teplota je15°C, požadovaná teplota v místnosti je mírně překročena.

Při otevřených dveřích vzduchová clona netopí a vzduchový výkon je. Komfortní vzduchové dveřní clony jsou svým designem vhodné také do interiéru s vysokými požadavky na vzhled. Některé typy vzduchových dveřních clon.


Indesse SFS EW Zobrazit Mřížka List. Zabraňují přitom výměně teplého a studeného vzduchu a napomáhají tak snižovat náklady na spotřebu energie a zvyšovat útulnost a pohodlí. IOTA - Studená vratová clona Vratová clona IOTA využívá výkonné axiální ventilátory, které jsou zabudované do metrových segmentů s tlakovým difuzorem. Markýzy a ochrana proti slunci koupit o objednat u OBI.


Velký výběr Markýzy a ochrana proti slunci naleznete online na OBI. Vzduchová clona s inteligentní regulací pro ka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky