úterý 17. dubna 2018

Šunkovar recepty

Pokud Vás recepty zaujaly a chcete si uvařit svojí domácí šunku, můžete si šunkovar zakoupit ZDE Můžete nám v tvoření obsahu této stránky pomoci i Vy! Přišli jste na chutný recept na výrobu domácí šunky? Recept na domácí vepřovou šunku.


I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Domácí šunce se ta kupovaná vůbec nevyrovná.

Kdo ji jednou zkusí, musí mi dát za pravdu. Jak na to, aby se vše povedlo, vám poradí následující řádky. Potřebovat budete dostatečně vysoký hrnec, do kterého šunkovar ponoříte do vody tak, aby hladina dosahovala téměř k víku, ale pozor na nedobře utěsněný šunkovar.


Dovnitř voda vniknout nesmí. Nechte šunku v šunkovaru vařit cca dvě hodiny (při kilogramu masa) a hlídejte přitom teplotu vody. Třetinu masa jsem rozmixoval na jemno, zbytek nakrájel. Vše důkladně čtvrt hodiny míchal.


Nechal v šunkovaru hodin odležet a pak hodiny vařil na 80°C.

U šunkovaru je i teploměr a tak se to dobře hlídalo. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření šunkovar. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších šunkovar receptů z čech i ze světa. Tvarování nenecháme náhodě.


Moc nedoporučujeme levné šunkovary, které jsou osazeny pouze jednou slabou pružinou. Tlak pružiny je příliš slabý a šunka se velmi často rozpadá. My jsme se zaměřili na šunkovar od českého výrobce, které mají velmi silné pružiny a jsou masivní.


Len ten prvý link je správny, alebo tá diskusia, to ostatné je už o inom. Pri šunke treba , aby mäso nebolo príliš chudé, pliecko je najlepšie ( šunka by bola suchá) a aby sa nám po uvarení nerozpadávala, treba ju dobre pritlačiť - zaťažiť, aby sa nerozpadávala pri krájaní. Zásadne sa šunkovar dáva do vody na stojato tak, aby vrch bol niekoľko centimetrov nad vodou.


Zakaždým poriadne natlačíme. Ak máte umelohmotný tescoma šunkovar , nemusíte dávať sáčok, šunku dávkujete priamo doňho. Ak máte nerezový, dajte sáčok a mäsovú zmes doňho natlačte. Ak nemáte šunkovar , dá sa použiť aj plechovka napríkla do ktorej dáte opäť sáčok.


V čem je šunkovar PRESTO výjimečný? Především je příprava základní šunky v našem šunkovaru mimořádně snadná – nádobu naplněnou masovou směsí ( recepty jsou součástí balení) uzavřete, necháte v lednici odležet a poté vložíte do hrnce s vodou, který na sporáku zahřejete na přibližně stupňů. HUNGARIAN BEEF GOULASH.

I am Romanian and I was born and raised in Transylvania. A very large Hungarian minority lives in Transylvania, so there is no surprise that many of the dishes I grew up with are Hungarian or are very much influenced by the Hungarian cuisine. V nabídce naleznete šunkovary různých rozměrů a typů pro domácí i profesionální použití.


Všechny výrobky jsou vyrobené v České republice. Vyberte si kvalitní šunkovar pro výrobu skvělé domácí šunky. Před použitím si přečtěte návod k použití a můžete se inspirovat našimi recepty na vaření šunky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky