čtvrtek 26. dubna 2018

Opravy šicích strojů praha 6

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jiří Novák, TAVIS - opravy a prodej šicích strojů , TAVIS,. V prodejně na Praze , Bělohorské ul. BROTHER, ELNA,BABY-LOCK.


V našem e-shopu si můžete objednat i stroje dalších značek např. Opravy šicích strojů v Praze a okolí. Již řadu let je otevřený obchod s opravnou, v Praze Braníku, kam můžete stroj přivézt.

Provádíme opravy šicích strojů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Kamenná prodejna i e-shop s nabídkou opravy šicích strojů různých značek (Lada, Elna a jiné), prodej náhradních dílů i na staré šicí stroje, overlocky, coverlocky a příslušenství jako jsou jehly, box na cívky, cívky (plastové, kovové), řasící patky, napínače pro všívání gumy či podložky. Dále možnost zakoupení náhradních dílů a příslušenství.


Zajišťuji opravy a servis psacích strojů , kalkulaček a prodej spotřebního materiálu k psacím strojům zákazníkům z Prahy, ale i středních Čech. Na území města Prahy si neúčtuji cestovné a dopravné. Propos - specializovaná prodejna a servis šicích strojů.


U kvalitních starších šicích strojů Veritas se opravy většinou vyplatí.

Na všechny u nás zakoupené šicí stroje zajišťujeme záruční i. Praha prodej a servis šicích strojů. Průměrná cena opravy se pohybuje kolem 45- Kč. Také prodáváme náhradní díly a doplňky na šicí stroje.


Krátké dodací lhůty, maximální kvalita za minimální cenu. Prodej potřeb pro šití a patchwork. Specializujeme se též na servis průmyslových šicích strojů značky Textima, Minerva a další. Nabízíme prodej běžných náhradních dílů. Opravuji všechny značky, od starých šlapacích až po moderní elektronické stroje.


Bernina a příslušenství střihy na panenky a perfektního příslušenství k nim (nitě, textilní barvy, vlasy), kurzy, školení. Servis a prodej šicích strojů Petr Nekola. Prodávám a opravuji šicí stroje všech typů a značek.


Dodáváme kompletní příslušenství. Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a na novém šicím stroji značky Lada ušijete spoustu oděvů, které udělají radost nejen Vám, ale i vašim blízkým. Zajišťujeme servis šicích strojů záruční a pozáruční servis. Společnost SEMOT, spol.


SERVIS ŠICÍCH STROJŮ : DOMÉNA NA PRODEJ V případě zájmu pište nabídku zde. Praze - Bubenči, se zabývá výrobou, instalací a opravami elektrických strojů a přístrojů, ručního nářadí a čerpadel všech typů. Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami.

Bazarkategorie šicí stroje je pro každého, kdo není ochoten investovat velké částky, nebo se potřebuje zbavit průmyslových šicích strojů , nebo šikovných šicích strojů pro domácnost. Najdete zde také návody a nezbytné příslušenství i náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky