středa 11. dubna 2018

Ionizátor vody v bazénu

Ionizátory pro bezchlorovou úpravu vody v bazénu fungují na principu uvolňování iontů mědi, stříbra nebo zinku do vody. Tyto částice likvidují řasy, bakterie a další organické nečistoty v bazénu. Tato úprava vody umožní snížit dávkování chloru až o , což ocení všichni alergici a další osoby, kterým chlor.


Takto ošetřená vody je velmi čistá, nedráždí kůži ani oči. Ani provoz bazénu se slanou vodou není náročný, jednou ročně je nutné přisypat sůl a pravidelně. Funguje na bázi automaticky řízeného uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody.

Tento proces pak spolehlivě zabraňuje tvorbě řas, bakterií, virů a jiných primitivních organismů. V bazénu je nutné udržovat Ph 8-4. Právě měď je v tomto případě hlavním aktivním dezinfekčním prostředkem, díky čemuž se podstatně sníží spotřeba ostatní bazénové chemie.


Možná už jste slyšeli pojem ionizátor , ale pořádně jste nevěděli, k čemu slouží. Laguna - ionizátor vody. Tento systém ušetří 75– potřebných chemikálií k ošetřování bazénové.


AC 2V se provede připojením na řídící jednotku, která ovládá funkce filtračního čerpadla bazénu. To znamená, pokud pracuje filtrační čerpadlo, je zapnut přístroj, pokud filtrační čerpadlo je vypnuto, musí být vypnut i desinfekční ionizátor.

Jednou z nejjednodušších cest ke zlepšení našeho zdraví je vyrovnání kyselého prostředí našeho organismu, pomocí pití zásadité vody. Problém je v tom, že málokterá voda z vodovodu i voda balená má pH minimálně neutrální, což je 7. Ukazatel schopnosti vody pohlcovat škodliviny v těle a následně vylučovat, tzv. Používá se podobně jako např. UV lampy, akorát funguje na jiném principu.


Uvnitř černé cely se nachází měděné elektrody. Nechcete používat chemii? Ionizátor pro dezinfekci bazénů pomocí mědi do objemu vody 1m3.


Zkuste ionizátor , UV sterilizátor či solonizační jednotku pro bezchlórovou úpravu vody. Sníží vám spotřebu chlóru v bazénu asi o. Vodu čistí elektrolýzou – voda jednoduše protéká mezi sadou elektrod z mědi. Sladká voda v bazénu = chlorovaná voda. Nejčastější a nejjednodušší řešení úpravy vody v bazénu je na bázi chloru.


Chlor ničí bakterie, viry a řasy. Bazénová technologie dávkuje automaticky a pravidelně chlorovou chemii do vody v bazénu v množství, které nastaví uživatel. Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů, trávy, utonulý hmyz atd.


Aby voda v bazénu zůstávala čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně dezinfikovat a chránit před bakteriemi a řasami.

Jak funguje plazmový ionizátor - Winix PlasmaWave Portál ProAlergiky. Unsubscribe from Portál ProAlergiky? Voda v bazénu pak není cítit po dezinfekčních prostředcích.


Ekologický solární ionizátor udržuje čistou vodu v bazénu bez použití chemie a chlóru. Vyrábí ionizovanou vodu, která přírodní cestou zabíjí bakterie a řasy a zamezuje jejich tvorbu. Domáce zariadenie na výrobu živej a mŕtvej vody.


Tento prístroj má zvyčajne vstupný mechanický a uhlíkový filter ktorý zbaví vodovodnú vodu rôznych nečistôt a nežiadúcich látok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky