pondělí 2. dubna 2018

Podlahová sonda

Podlahová sonda je určená na snímanie teploty podlahy a je možné ju použiť aj na snímanie teploty vzduchu. Je to totéž,nebo podlahová sonda je pevná součást rohože a čidlo je součást termostatu a obě se zasunují do husího krku do podlahy. Topnou rohož zatím nemám ,takže nevím zda topná sonda neslouží jen jako ochrana před přetopením. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.


Please try again later.

Parametry: délka 3m, průměr kabelu 4mm ( průměr termistoru 6mm) odpor kΩ při 25°C, PVC plášť. Schéma podlahového vykurovania s elektrickými vykurovacími fóliami v j skladbe podlahy. Watts podlahová sonda je určena ke snímání teploty podlahy k bezdrátovému přijímači Watts V2 k bezdrátovému termostatu Watts V23.


Koniec ochrannej trubice sa utesní, aby do nej nevnikol lepiaci tmel. Sonda a vykurovacia rohož sa zapoja do škatule pre nástenný prijímač systému regulácie. Ohebná instalační trubka, tzv. Kam je Comfort Mat vhodný? Rohožka má nášlapnou kobercovou vrstvu na gumové podložce.


Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu s tím zda je možné udělat sondu složení podlahy přes strop bytu nacházející se pod podlahou.

Dobrý den, podlahová sonda jde objednat samostatně, pokud je v záruce, zašlete ji samostatně k reklamaci. Pokud zboží bylo nakoupeno u nás, reklamaci vyřídíme a to obratem! Elektrické podlahové vykurovanie je jedným z najrozšírenejších spôsobov využitia elektrických vykurovacích vodičov. Pre tieto aplikácie sú z hľadiska ceny, úžitkových vlastností a funkčnosti systému ideálne odporové vykurovacie vodiče.


ECOFILM izolační podložka z extrudovaného polystyrenu podklad – původní podlaha, beton, anhydrit apod. Umísťuje se obvykle do vrstvy betonového nebo anhydritového potěru. V případě keramické dlažby může být. Koniec trubice sa musí utesniť, aby do nej lepidlo nevniklo. Na podlahové vykurovanie sa dlažba môže lepiť len flexibilnými lepidlami (s triedami priečnej deformácie Salebo S2), ktoré odolávajú zmenám teplôt.


Parametry: - délka 3m - průměr kabelu 4mm (průměr termistoru 6mm) - PVC plášť - odpor kΩ při 25°C. Sonda se ukládá do podlahy s topným kabelem, rohoží nebo fólií. Je to kabel, který má na jednom konci teplotní čidlo a druhý konec kabelu je připojen k regulátoru.


Tato ochranná trubka umožňuje v případě potřeby sondu. Podlahová (limitační) sonda v drážce (zatmelená) - Krycí PE folie tl. Podlahová topná folie - Izolační podložka z extrudovaného polystyrénu - Podklad - beton, anhydri původní podlaha, apod. Podlahové čidlo teploty Watts ( podlahová sonda ) je určena ke snímání teploty podlahy pro bezdrátové přijímače Watts V23. Tato podlahová sonda umožňuje využít bezdrátovou regulaci i pro podlahové el.


Další funkce režim dovolená, režim nezámrzná teplota, možnost dočasné korekce teploty, zobrazení aktuální teploty, možnost samoučícího se režimu.

Spínací kontakt 16A, podlahová sonda je součástí termostatu. Doplnková tepelná izolácia F-BOARD (skracuje dobu ohrevu) 6. Flexibilný lepiaci tmel 7. Pôvodná podlaha (stará dlažba, betón) Priamovykurovacie podlahové vykurovanie s umiest. Samotná podlahová sonda se umisťuje do rýhované ohebné trubice – tzv. Konec ochranné trubice se utěsní, aby do ní nevnikl lepící tmel.


Termistor sondy tím sice není v bezprostředním kontaktu se zahřívanou podlahou, odchylka v měření je však zanedbatelná. Solflex Floor jako reflexní fólie vhodná pro podlahové vytápění domů, odráží teplo zpět do domácností. Termostat, podlahová sonda.


Podlahová fólie Solflex vyrobená z bublinkové vrstvy a reflexní fólie. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Popis: Elektróda sondy je trojúholníková, hliníková doska s izolačnou vrstvou na hornej strane.


Je vybavená tromi válcovými nožičkami z vodivej gumy na spodnej strane. Sonda sa používa v spojení s meračmi izolačných odporov na meranie izolačných stavov podlahových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky