pátek 20. dubna 2018

Kotel s vodním roštem

MALÝ KOMPAKTNÍ KOTEL S VODNÍM ROŠTEM PRO SPALOVÁNÍ UHLÍ A DŘEVA VE VÝKONU kW. Izolace – minerální vlna mm. Výměník vyroben z kotlářské oceli mm P265GH ocel mm.


INNOST: 7÷ 8 HOŘENÍ: spodní systém zapalování uhlí a palivového dřeva. Pokud je kotel umístěný ve sklepě, doporučujeme, aby byl osazený na podezdívce o výšce 5-cm.

Kotel by měl být vertikálně vyrovnaný regulačními šrouby. Kotel má být osazený v souladu se stavbou kotelny s ohledem na zajištění pohodlného přístupu ke kotli při provozu a čištění. JE KOTEL SE SVISLÝMI SPALOVACÍMI KOMORAMI S VODNÍM ROŠTEM PRO SPALOVÁNÍ UHLÍ, DŘEVA A UHELNÉHO PRACHU VE VÝKONU 1kW. UZPŮSOBENÝ PRACÍ S VENTILÁTOREM A ŘÍDICÍ JEDNOTKOU.


Kotle bez ventilátoru › Kotel Stalmark Juhas AGRO kW. MATERIÁL : Konstrukce z oceli S235JR v tloušťce mm. Palivo: černé uhlí, brikety, štěpka.


Automatické kotle s přídavným vodním roštem se šnekovým celolitinovým podavačem na uhlí.

Hořák se sesuvným roštem umožňuje spalovat palivo horší kvality. Ekvitermní regulace je ve standardním vybavení kotle. Kotel je navíc vybaven vodním roštěm pro ruční režim, kdy lze spalovat klasická tuhá paliva. Kotel TERMO-TECH agua je automatické zařízení s plnou funkcí klasického kotle.


Kotel má vodní a litinový rošt a velkou spalovací komoru, která umožňuje spalování všech tuhých paliv. Pokud je to nutné, můžete v kotli topit náhradním palivem, jako je uhlí nebo dřevo dlouhodobě, nijak omezenou dobu. Těto kotle jsou zapsané v seznamu dotováných výrobků. Představujeme Vám uhelné a peletové kotle 5. EKODESIGNEM, a emísní třídy na dřevní pelety s přídavným vodním roštem. DUÁLNÍ digitální plně automatické kotle na tuhá paliva se zásobníkem paliva, možností ručního přikládání do spalovací komory s vodním roštem.


Kotel umožňuje spalovat jak uhlí tak i zároveň kusové dřevo do délky 40cm. Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem.


Univerzální kotel EKO-KWU na dřevo a ostatní tuhá paliva s ručním zásypem, vodním roštem a digitální regulací. Kotel je určen ke spalování černého i hnědého kusového uhlí a dříví. Kotel VDUO automatický kotel dwupaleniskowy vybaven litinovým retorty podavače a průběžné peci s vodním roštem.


Toto řešení umožňuje vysoce efektivní pálení ekologické hrachu odseknutí při zachování plné automatizaci a nevýznamnou interferenci s provozem kotle.

Kotel Duox jeho konstrukce, která má dvě spalovací komory: spodní- s automatickým seříznutým hořákem vyrobeným ze žáruvzdorné litiny a horní - se stálým roštem , chlazeným vodou. Kladem kotle je prostorná ohnisková komora, která umožnuje dobré spalování tuhého paliva jako je uhlí a dřevo. Disponuje pevným vodním roštem. Automatický, kombinovaný litinový kotel se šnekovým podavačem paliva. Předností je také pokrokové.


Kotle typu KMB-RP PLUS jsou automatické kotle s přídavným havarijním vodním roštem. Jsou vybavené šnekovým celolitinovým retortovým podavačem umožňujícím spalovaní uhlí ořech 2. Použití automatického systému podávání paliva a vyspělého elektronického ovládaní působí dojmem, jakoby kotel , nevyžadoval téměř žádnou péči, jako třeba (plyn.kotle). Nouzová komora s vodním roštem umožňuje spalování paliva v ručním režimu přikládání.


Správný provoz řídí moderní, elektronický regulátor s širokým rozsahem funkcí. Standardním vybavením jsou také dva systémy pro ochranu proti prohoření do zásobníku paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky