pátek 13. dubna 2018

Obi zpětná klapka

OBI Zpětná vzduchová klapka systém 1s gumovým těsněním. OBI Žaluziová klapka systém 1bílá. OBI Kulatá mřížka s upínací pružinou RG 1světle šedá.


Velký výběr Ventilační systémy a příslušenství naleznete online na OBI. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN200. OBI Vám v této kategorii nabízí širokou nabídku vytápěcích systémů, krbů, ventilátorů a dalšího zboží z oblasti topení a klimatizace. V OBI získáte vysokou kvalitu za nízkou cenu. Ať už nyní hledáte zboží k topení, klimatizaci nebo například k vylepšení svého topení – na OBI.


Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Ochrana pomocí zpětných klapek. Jednoduše řečeno, uplatní se všude tam, kde hrozí zpětný tok látek a jejím hlavním úkolem je tomuto zpětnému toku zabránit.


Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky.


Její výhodou je možnost ruční aretace. Odpadní systémy z PP jsou určeny k odvádění odpadních, splaškových, průmyslových a dešťových vod uvnitř objektů a průmyslových staveb. Maximální dovolená teplota dopravovaných kapalin je trvale 95°C, krátkodobě 105°C.


PP trubky lze bez problémů napojovat i na jiné trubky (PVC-U, PE, neplastové materiály) shodných průměrů při respektování maximálních. List klapky RSKW je tvořen rámem a silikonovou membránou. Těsná zpětná klapka RSKW je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy.


Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Zpětná klapka má dvoubřité těsnění pro utěsnění a fixaci v potrubí. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu. Instalace mezi lemové nákružky ANSI: Pro mezipřírubové zpětné klapky DN- DNmusíte použít. Atmos Odpopelňovací zařízení pro kotle D25P.


Uzavírací klapka zpětného vzduchu Rotheigner pozinkovaná NW 1s těsnicí gumou: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zpětné klapky, nízká cena, zpětná klapka KSB, ABO, AHP, Giacomini. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby.


Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru.


Magnetická, jednokřídlá, samočinná klapka. ZPĚTNÁ KLAPKA KPK Pachutěsná zpětná klapka. Tělo klapky je vyrobeno z ABS plastu, membrána je ze silikonu a po obvodu klapky je gumové těsnění ve tvaru U, které zvyšuje těsnost a pevnost klapky v potrubí. Univerzální hadicová zpětná klapka , pro napojení na veškeré typy hadic a trubek o vnitřních průměrech 3 4 mm.


Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline. Internetový obchod s čerpadly, nabídka příslušenství čerpadel - zpětná klapka , zpětný ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky