čtvrtek 12. dubna 2018

Studny knajbl

Provádíme DH strojem s hydraulickým. Po odvrtání má zákazník čistou spodní vodu k okamžitému odběru. Zajistíme stavební povolení,. Knajbl Josef - pumpy a studny - Nabídka vrtaných, kopaných a ražených studní. Dále i čištění studní, dezinfekci, vyhledání pramene, strojní vrtání studní.


Pokud i Vy hledáte kopanou, či vrtanou studnu na svoji zahradu, či chatku. Vrtané studny Knajbl jsou pro Vás řešením, které se. Dodáme studny na klíč, vrtané, kopané, ražené, čištění a dezinfekce studní, vyhledání pramene, strojní vrtání. Vrtáné studny , vrty pro tepelná čerpadla Potřebujete na své chatě nebo u rodinného domu vyvrtat studnu? Tuto starost můžete nyní předat nám.


Vrtáním studní se zabýváme více než let a tudíž máme v tomto oboru bohaté zkušenosti. Podrobnější informace o technologii vrtání naleznete v oddílu vrtané studny. Specializujeme se na nové kopané studny ,vsakovací jímky, studny pro tepelná čerpadla, piloty. Výstavba kopaných a vrtaných studní, vyhledání zdrojů podzemních.


Studny knajbl

Studny Doležel a Janíček, s. Realizace studní Šternberk. Zabýváme se realizací studní. V nabídce máme vrtané studny i. Olomouc - Vrty a čištění vodních zdrojů - Martin Knajbl. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


S dvacetiletou praxí provádíme vrtání studní se specializací pruměru 15 1a 19 s obsypem tříděnám, vodárenským štěrkem. Místo studny musí být přesně na křížení minimálně dvou pramenů. Jestliže stávající studna je jen na jednom pramenu, je otázkou času, kdy kapacita studny může směrovat k nule.


Kolik pramenů se střetává v místě studny. To znamená, že zajistíme vše potřebné a to od vyhledání vodního zdroje, přes stavební povolení, realizaci studny a vystrojení čerpací technikou až po konečná odběrní místa, včetně rozvodů, elektroinstalace, revizí a tlakových zkoušek. Firma zajistí vyhledání vodního zdroje, stavební povolení, realizaci studny , dodání čerpací techniky, domovní a bytové rozvody včetně odpadů, topení a elektroinstalace. Provede čištění, prohloubení a regeneraci studní.


Hlavním programem firmy STUDNY Doležel a Janíček, s. Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo (vrtané studny ). Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Jsme rodinná firma, zabýváme se hlavně kopáním studní.


Působíme především na Olomoucku, Přerovsku a Prostějovsku, Brněnsku a okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky