pondělí 16. dubna 2018

Beztlakový ohřívač vody zapojení

Přístroj se nazývá beztlakový , protože není vystaven trvalému tlaku vodovodního řádu. Pouštíte-li teplou vodu, pak přes baterii vtéká do ohřívače studená voda, která vytlačí do. Pakliže v místě, kde chcete horkou je sazen vodovodní kohoutek beztlakový , nezbývá vám jiná možnost než takový pořídit i průtokový ohřívač vody.


Beztlakový průtokový ohřívač. Nejedná se o tak časté řešení, ale je důležité si zjistit, které provedení se vás bude týkat. Finanční rozdíly mezi těmito. Nejčastějším zdrojem teplé vody pro domácnost je zásobníkový ohřívač , tedy bojler.


Funguje na principu ohřívání vody do zásoby v množství například až 2litrů. K jeho výhodám patří především možnost ohřevu za snížené sazby ceny elektřiny. K nevýhodám pak to, že po vyčerpání zásob vody musíte. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


BEZTLAKOVÝ zásobníkový ohřívač SLIM, SPODNÍ – l. Provedení ohřívače beztlakový. ELÍZ EURO PB beztlakový ohřívač vody , bojler, 5l , nad odběrné místo, s pákovou. Elektrický ohřívač vody Elektrický ohřívač vody E Elektrický. Vždy pouze jeden ohřívač , jedna baterie, jedno odběrné místo.


Tlakový ohřívač je připojen přímo na přívod vody , teplá voda vytéká otevřením výstupního ventilu. Zvýšení objemu a tlaku vody se řeší povinným připojením pojišťovacího ventilu. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb.


Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Při použití jako beztlaký ohřívač vody pouze pro výčep použijte vhodnou armaturu. Při montáži jako tlakuvzdorný ohřívač vody musí být bezpodmínečně použita vhodná bezpečnostní připojovací souprava. Ale o jakou soupravu jde, rozpis komponent nebo schéma zapojení nikde není.


Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic.


A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Možnost zapojení také na více odběrných. Jejich předností je také neomezené množství teplé vody.


Průtokový ohřívač vody s elektronickou regulací má proměnlivý odběr elektrického proudu, okamžitá spotřeba je závislá na aktuálním průtoku a nastavené teplotě. Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Velkým plusem je schopnost provozu i při menším tlaku vody. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn.


Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Tento elektrický ohřívač je určen pro přípravu teplé vody v domácnostech, na chatách a různých sociálních zařízeních. Umožňuje instalaci pouze jednoho odběrného místa teplé vody. Jeho přednost spočívá v tom, že ohřev objemu vody elektrickým proudem se zabezpečuje v. Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. Elektrické průtokové ohřívače se nejčastěji používají u umyvadla, dřezu v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích a dalších místech, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody.


Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2cm. S mechanickým ovládáním. Instalace pod umyvadlo. V podstatě hadička vstupní studené vody funguje jak pro studenou, tak pro teplou.


V baterii se přepouští studená voda do hadičky, která jde z baterie na vstup do ohřívače, ačervená výtupní hadička jde z ohřívače zpět do baterie na část s teplou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky