úterý 10. dubna 2018

Krbová vložka aquaflam 12

Krbová vložka aquaflam 12

Teplovodní výměník zajišťuje ohřev vody v domě a má výkon - kW. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Předností vložek Aquaflam je kvalitní zpracování a dlouhodobá životnost. Samozřejmostí je externí přívod vzudchu , ochlazovací smyčka a. Výkon do vody 10kW a do vzduchu 2kW.


Krbová vložka aquaflam 12

Objem tepelného výměníku: l. Ocelový plech je použitý na vnitřek komory a výměníku. Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky. Další fotky (13) Předchozí Další. Přidat do oblíbených produktů Přidat. Centrální přívod vzduchu zajišťuje inovativní systém Eko-Air-In, který nejen zásobuje kamna čerstvým vzduchem z exteriéru, ale navíc.


Eko-Air-In je primární, sekundární i terciální vzduch přiveden z jednoho. Plánujete si do domácnosti pořídit krb a nevíte, pro jakou variantu se rozhodnout? Tato krbová vložka je zajímavou kombinací tradičních krbových kamen a klasického krbu.


Krbová vložka aquaflam 12

AQUAFLAM v černém provedení s výměníkem a manuální regulací. Krbové vložky můžou být mnoha typů. Jedním z nich jsou krbové vložky teplovodní. V našem e-shopu naleznete nabídku těch nejrůznějších krbových teplovodních vložek.


V nabídce je spousta značek s různým provedením, výkonem a schopnostmi. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu. Určitě si u nás vyberete to své!


Krbová vložka aquaflam 12

Vašim cílem je krbová vložka ve Vašem baráčku? Vlastníte rodinný domek a moc rádi byste v něm měli doslova „teplo rodinného krbu“? Důležitá je především úspora financí a vysoká efektivnost. Docílíte jí topením dřevem.


Externí přívod vzduchu, sekundární spalování a dvojitý oplach skla je samozřejmostí u všech teplovodní vložek Aquaflam od značkového českého výrobce HS Flamingo. Použitý materiál je pečlivě vybírán tak, aby dosahoval nejvyšší kvality. AQUAFLAM PANORAMA s výmenníkom - teplovodná krbová vložka. Kvalitná teplovodná krbová vložka s výmenníkom. Manuálna regulácia prívodu vzduchu: fungovanie bez elektrickej energie ovládanie pomocou tiahla pre p. Krbová vložka s výmenníkom HS Flamingo Aquaflam ZR čierna: doručenie domov alebo na predajňu.


Krbová vložka Aquaflam s manuální regulací je vybavena teplovodním výměníkem o výkonu kW. Maximální provozní tlak je bar. Krbař mi vysvětlil všechny výhody a všechny bezpečnostní prvky této krbové vložky a porovnával jsem tyto informace včetně ceny s konkurencí a řeknu Vám, že nic lepšího v porovnání kvalita a cena, na českém trhu není!


Jsou mnohem dražší krbové vložky a nemají zdaleka takové parametry jako tato krbová vložka. Nabízíme krbové vložky s výměníkem od výrobců HS Flamingo,Haas Sohn,Kratki.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky