pondělí 23. dubna 2018

Napouštěcí olej na dřevo

Přírodní oleje na dřevo a také oleje na dřevo v kombinaci s vosky jsou v posledních desetiletích nahrazovány alkydovými oleji, přísadovanými parafinickými a polyurethanovými pryskyřicemi, které jsou podobnými ale částečně syntetickými materiály. Výsledkem posledního vývoje v oblasti olej -voskových povrchových úprav. PLUS impregnační olej IR-– napouštěcí olej na dřevo. Venkovní napouštěcí olej na dřevo Astraxil HS.


Lněný olej - čistý přírodní rostlinný napouštěcí olej na dřevo. Je vhodný pro většinu dřevěných povrchů, které zpevňuje a vytváří podklad pro jejich další zušlechtění.

V obytných prostorách s. Oleje a vosky na dřevo. Tento internetový obchod se věnuje nejčastějším kategoriím povrchových úprav dřeva, při jejichž provádění je využíván olej na dřevo , případně olej na dřevo s přídavkem vosku ke zlepšení užitných i estetických vlastností povrchové úpravy. Croix - jednosložkový olejový nátěr dle starodávného receptu dánských mistrů. Odstín Světlý ořech 286.


Light walnut 2Light walnut 286. Lněný kolorovací olej na dřevo Hyperticus Bio. Antique brown 0Antique brown 084.

Vzorkovnice Hyperticus BIO - Kolorovací olej na dřevo. Napúšťací olej na drevo s dlhodobou ochranou proti vode a UV žiareniu. Napouštěcí oleje na dřevo. Pre ochranu drevených terás, záhradného nábytku a iných drevených výrobkov.


Omedzuje bobtnanie a špinenie dreva. Ideálne pre všetky exotické dreviny, ako je napríklad Bangkirai, Teak. Hledáte napouštěcí olej na dřevo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Snižuje vypraskávání a kroucení dřeva. Bondex Exotic Oil – napouštěcí olej na zahradní nábytek empty.


Dřevo musí být před aplikací čisté, suché, dobře obroušené, o vlhkosti max. Na kvalitě předúpravy dřeva závisí finální vzhled nátěru i jeho životnost. Nejlevnější barvy a další produkty seřazené podle ceny naleznete v kategorii Nejlevnější Barvy a nátěry na dřevo , lazury, oleje, vosky.


Super Akční nabídku barev a dalších produktů zlevněných často i pod nákupní ceny naleznete v kategorii Barvy a nátěry na dřevo , lazury, oleje, vosky v SUPER AKCI. Pro ochranu dřevěných teras, zahradního nábytku a jiných dřevěných výrobků. Omezuje bobtnání a špinění dřeva.


Snadno se obnovuje a nepraská.

Ideální pro veškeré exotické dřeviny, jako je například Bangkirai, Teak, Massaranduba, Sibiřský modřín, Merbau, atd. Impregnační nátěr na dřevo na bázi rostlinných olejů a alkydových jednokomponentních pryskyřic pro preventivní ochranu dřeva v exteriéru. Barvy PLUS PLUS Impregnační olej IR- napouštěcí olej na dřevo v exteriéru Zlatý dub.


Je určen pro vnější i vnitřní nátěry zahradního nábytku z tvrdého i měkkého dřeva. Teakový napouštěcí olej na dřevo. Používá se na udržení neošetřených dřevěných povrchů v interiérů i exteriérů, ze kterých zvětraly přírodní oleje.


Ochraňuje dřevo před vysoušením, zdeformováním a štěpením. Dodává dřevu přírodní olej , póry dřeva neuzavírá a dřevo nepraská. Sekundové lepidlo 3g zdarma - při objednávce nad 5Kč Sekundové lepidlo 3g. Dárek Vám automaticky zašleme s objednávkou, nemusíte nic navíc vyplňovat. Detailní popis produktu.


Pro vnější i vnitřní nátěry zahradního nábytku z teakového dřeva, domovního nábytku, stolů a židlí, dřevěných obkladů stropů a stěn, prkenných podlah, prahů a zábradlí vyrobeného z měkkého či tvrdého dřeva. Tungový olej - velmi dobrá ochrana proti vodě a oděru na interiér i exteriér. Dřevo vytvrdí a je vhodný i na venkovní nátěry.


Vynikající na zátěžové plochy - kuchyňské linky, podlahy, stoly, okna atd. Světlicový olej - dřevo téměř nezabarví. Vhodný na nábytek, obložení, dekorativní předměty atd. Dřevo patří odjakživa mezi nejkvalitnější materiály, ať už se používá při stavbě domů nebo třeba k výrobě bytových doplňků.


Originalita dřeva vynikne v dekoracích, na zábradlí, nábytku, podlaze, okenních rámech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky