úterý 17. dubna 2018

Kopané studny cena

Cena nové kopané studny vychází z ceny za běžný metr hloubky, která obsahuje práci a materiál (skruže vnitřní průměr m, námi dodávané) nutné ke zhotovení tohoto metru. K ceně se obvykle připočítává cena za dopravu. Ve výsledné ceně se zohledňuje cena.


Provádíme hloubení, prohlubování, rekonstrukce a další úpravy kopaných studní nebo odvodňovacích jímek, překopávání vrtů na studny , čištění, dezinfekce a revize studní, opravy studničních uzávěrů včetně drobných betonářských prací, výměny potrubí a sacích košů, demontáže starého potrubí a čerpadel, montáže a opravy ručních pump, výměny. Ostatní studnařské práce.

Rostislav Stejskal, všechna práva vyhrazena. Webdesign: Grafika jak si přejete, webové stránky. STUDNY PRO SNIŽOVÁNÍ PODZEMNÍCH VOD. Pokud kvůli stavebním pracím potřebujete snížit hladinu podzemních vo nabízíme řešení. V okolí problémového místa vybudujeme dočasně několik studen a čerpáním pak toto místo odvodníme.


Nedostatečná kvalita a vydatnost vody z kopané studny. V hloubkách přes metrů se cena. Vrtané studny mají své nesporné výhody, které ocení každý, kdo chce mít svůj vlastní zdroj pitné vody - nabízíme vrtání a čištění studní, přehledný ceník služeb vrtání studní.

Predovšetkým od hĺbky, v ktorej je voda a od spôsobu realizácie studne. Ak nie je hlboko, investícia by sa vám mala vrátiť relatívne rýchlo. Ak treba prerážať kameň, cena samozrejme stúpa. Výhoda je, ak ste pozemok kúpili už so studňou.


Staršie studne bývajú kopane a vystužené betónovými. Z 11ti posuzovaných parametrů se dozvíte v jaké kondici studna je a jaká případná opatření doporučujeme provést. Vytvoření studny nicméně není triviální záležitostí a vyžaduje jak dobré know-how, odpovídající technické zázemí a znalost odpovídající legislativy. Proč ale právě vrtaná studna? Z čeho sestává celková cena , kterou za tuto studnu zaplatíte?


A existuje vůbec nějaká možnost při stavbě ušetřit? Cena prohlubování se liší v závislosti na podloží,hloubce studny ,použitém materiálu apod. Informujte se telefonicky nebo mailem. Zabýváme se ručně kopanými studnami. Naši prioritou je spokojenost zákazníka, což dokazuje mnoho zakázek bez reklamací.


Rozlišujeme vrtané studny pro chaty, rodinné domy a pro firemní účely - sportovní areály, zemědělce, či obce. Dále vrty dělíme dle podloží - soudržné horniny (průměry 200mm a 250mm), nesoudržné horniny (180mm) a horniny jílovitého typu (2až 300mm).

Při dokončovacích pracech ukončujeme vrty buď. V ceně čištění studny jsou zahrnuty všechny tyto práce: demontáž a zpětná montáž čerpadla nebo ruční pumpy (v případě nutnosti) vyčerpání studny očištění nadzemní části studny vysokotlakým čističem odstranění kalu ze dna studny vč. Máme bohaté zkušenosti s hydrogeologickými poměry ve Středočeském kraji a zejména na Nymburském okrese a ve spolupráci s geologem, hydrogeologem a proutkařem najdeme nejvhodnější místo pro zdroj kvalitní vody pro Váš objekt. Provádíme jak kopané , tak vrtané studny včetně instalace čerpadla a napojení na vaši domácnost.


Vše kolem studny můžete nechat na nás, postaráme se o kompletní servis. Vrtané studny Vrtané studny jsou moderní řešení pro jakoukouliv lokalitu, při vrtání dochází jen k malému poškození okolí oprotí kopané studni. Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo (vrtané studny ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky