pondělí 18. března 2019

Flexibilní potrubí alu

Flexibilní potrubí alu

Navrženo pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. Pro teploty vzduchu do 2°C. Ventilační potrubí Alu flexi. Vyřešte vzduchotechnickou instalaci prakticky, spolehlivě a ekonomicky.


Flexibilní potrubí alu

Ohebné hliníkové flexi vzduchovody přináší jednoduchou manipulaci, příkladně snadnou montáž i velkou teplotní odolnost. ALU vzduchovo flexi ohebné větrací a ventilační hliníkové potrubí , hadice, flexibilní potrubí , Hliník-flexo k odsavačům, digestořím Mora, Best, MV, větrací a ventilační kanál, trubkový vzduchovo větrací kulatá vzduchová trubka. Ihneď k odoslaniu, u vás už 10. Snadné spojování, rychlá montáž, nízká hmotnost, estetický vzhled.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Hodnocení produktu:. Detailní popis produktu.


OHEBNÉ FLEXO POTRUBÍ – je stejně jako pevné PVC potrubí kruhové i ploché určeno pro rozvod vzduchu – pro ventilátory do koupelny, potrubní ventilátory, rekuperační jednotky, ale i klimatizace. Výhodou je jeho flexibilita, tedy pružnost - ohebnost. Z naší nabídky si vyberou opravdu všichni. Potrubí je dodáváno ve stlačeném stavu, lze ho snadno roztáhnout do. Kruhové flexibilní vzduchotechnické potrubí vhodné pro odvětrávání a přívod vzduchu do veřejných, komerčních i průmyslových objektů.


Vzduchotechnické potrubí Zn, ALU a Flexi. Vlastnosti: Výborná ohebnost a stlačitelnost, jednoduchá manipulace, nízká hmotnost. Ohebná hliníková hadice hadice Aluflex.


V oboru klimatizace a vzduchotechniky, jako stabilní flexibilní potrubí pro foukání a odsávání vzduchu, kouře, výparů atd. SEMIFLEX ALU -1V zařazen v Hadice pro vytápění a klimatizace. Pa Ohebné potrubí - ALU.


Hliníkové ohebné hadice jsou určeny k větrání, klimatizaci nebo odsávání vzduchu. Vzhledem k odolnosti vůči vysokým teplotám lze použít hliníkové ohebné hadice pro rozvod teplého vzduchu pomocí krbových ve. Alu – silikon spojka Samco 13mm. Hadice Al ohebná jednovrstvá, Potrubí , Větrání s rekuperací tepla, Produkty a řešení, Regulus.


Popis a použití : Symetrický systém v základních rozměrech používaný zejména v. Skladem prodejny Praha. Tento obchod používá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaš zážitky na našich stránkách. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Hliníková trubka, tažená, ALU trubka, průměr, ALU vzduchovo flexi ohebné větrací a ventilační hliníkové potrubí , hadice, flexibilní potrubí , Hliník- flexo k. Flexi potrubí nabízíme v různých průměrech a délkách.


Flexi hadice a flexi potrubí pro vzduchotechniku se vyrábí v různých průměrech a flexi hadice jsou. Uvnitř hladký povrch pro snadné čištění. Vnitřní průměr potrubí mm, vnější mm. Flexibilní PE potrubí speciálně navržené pro ventilační aplikace. Doporučený poloměr ohybu 3mm.


Flexibilní potrubí alu

Tlaková ztráta Pz stanovena pro m délky potrubí. Trubka je dodávána v stlačené formě 1m, kterou lze snadno natahnout do rozměru 3m v požadovaném tvaru. Materiál: hliníková páska.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky