pondělí 11. března 2019

La nordica sporak

La Nordica Krbový sporák VICENZA - nový typ krbového sporáka s možnosťou zabudovania do kuchynskej linky. V tomto videu se můžete podívat na sporák Rosa Maiolica od firmy La Nordica. Více informací naleznete na. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


La nordica sporak

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sporák na dřevo s velkou troubou. Velice populární sporák nejen na chaty a chalupy, kde se využije na topení, ale i smaltovaná trouba na pečení a velká litinová plotna na vaření. Kuchyňský sporák - typ, který se těší již mnoho let největší oblibě.


Obrovské krbové prosklení s velikým ohništěm umožňuje přikládat i velká polena. Všechny informace o produktu sporák na tuhá paliva La Nordica ROSA, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze La Nordica ROSA. La Nordica Celoliatinový sporák ROSA - s funkciou dvojitého spaľovania a kachľovým obkladom vo farebných verziách bordová, craquelle, mastenec,sand-ker, palladio bordo a. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Obsluha je maximálně zjednodušena – žádné nastavování vzduchů pro regulaci hoření ale pouze uzavíráním komínovou klapkou. Přidat do seznamu přání.


La nordica sporak

Dostupnost:Obvykle skladem. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Regulace výkonu sporáku se ovládá dvěma šoupátky pro primární a sekundární přívod vzduchu a jmenovitý výkon sporáku je kW. Kvalitný liatinový sporák na kúrenie drevom a drevenými briketami s preskleným ohniskom. Veľmi populárne sporák nielen na chaty a chalupy, kde sa využije na vykurovanie, ale aj smaltovaná rúra na pečenie a veľká liatinová platňa na varenie.


La nordica sporak

Prodejna sporáky na tuhá paliva s troubou! Dohodnite si vlastnú cenu. Radi Vám poskytneme poradenstvo pri výbere tovaru, informácie ohľadne skladových zásob a okrem ďalších služieb aj možnosť dohodnúť si individuálnu cenu na tovary z nášho sortimentu. Předností je především dokonalé spalování, které je dvoustupňové nebo dokonce u některých typů sporáků třístupňové.


Kvalitní litinový sporák na topení dřevem a dřevěnými briketami s proskleným ohništěm a kachlovým obkladem. Kuchyňské sporáky Nordica s proskleným spalovacím prostorem mají přesnou regulaci primárního a sekundárního vzduchu. Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění.


Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie.


Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Medzi hlavné prednosti patrí priestranné liatinové ohnisko s pohyblivým roštom a rúra na pečenie. Pri podlahe je nasávaný studený vzduch, ktorý sa ohreje a potom prúdi otvormi. La Nordica -Extraflame kladie dôraz na detail a vysokú kvalitu, čo jej vytvára veľmi dobrú povesť.


AKCE KOUŘOVODY ZDARMA Akce ,, Kouřovody zdarma,, se vztahuje na roury černé, výrobce Kraus. KOD La Nordica EAN Merná jednotka ks. La Nordica a Extraflame sú výrobky renomovaného talianskeho výrobcu, ktorý sa stal vďaka svojím inovačným procesom v oblasti kvality, designu, znižovania emisií a používania najmodernejších technológií pri výrobe právom Európskym lídrom v produkcii a predaji pecí, krbových vložiek a sporákov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky