středa 6. března 2019

Nastavení pokojového termostatu

Správné naprogramování, tedy nastavení termostatu je důležité pro optimalizaci spotřeby a udržení komfortní teploty v interiéru. Existují termostaty s manuálním nastavením teploty, nebo termostaty programovatelné, které vám nabídnou široký výběr programů. Termostat potom lze instalovat na omítku nebo pod omítku. Při instalaci pokojového termostatu rozhodně nepodceňujte umístění tepelných čidel.


Ta mohou být buď v prostoru nebo instalovaná do podlahy.

Možná je také kombinace obojího, tedy termostat s více čidly, který bere informace z různých míst. Naměřená teplota by tím. Pro ty, kteří chtějí termostat nainstalovat do jiné místnosti, je možnost bezdrátových termostatů, kdy místo bývalého termostatu namontují přijímač a termostat samotný umístí podle potřeby a tím se vyhnou natahováním nových vodičů. Stále více zákazníku se ptá a volá jak po sezoně opět nastavit jednotku či se dostat v regulaci do ručního provozu. Zde je malá ukázka jak v kotli zatopit jak se orientovat v menu a na.


Hlavním cílem pokojového termostatu je pomoc při udržování nějaké určené teploty vzduchu v požadovaných hodnotách. Aniž by uživatel musel běhat po celém domě a ručně vypínat či zapínat tepelné spotřebiče, má s termostatem možnost ovládat teplotu v prostoru. This feature is not available right now.

Please try again later. Pokojové programovatelné termostaty a manuální termostaty slouží k nastavení požadované pokojové teploty v domě, bytě, apod. Některé termostaty mají schopnost snímat teplotu už po 2°C, např. SALUS 091FL, ostatní snímají standardně po 5°C. Všechny termostaty jsou bezpotencionální, to zmenená, že spínají.


Je-li zvolen chladicí systém, je zpoždění zvoleno automaticky (a nelze jej pro chladicí systém vypnout) 3. Chladicí a topný systém Volí se během nastavení režimu práce termostatu. Je nutné si uvědomit, že pro topný systém je komfortní teplota vyšší, kdežto pro chladicí. Ty bývá možné nastavit zvlášť pro pracovní dny a pro víken kdy bývá rodinný časový režim odlišný. Při výběru se zeptejte, zda je možné snadno manuálně sáhnout do nastavení teploty. Když se například vrátíte promrzlí z vycházky, budete si možná chtít krátkodobě přitopit na víc, než máte naprogramováno.


Nastavení – nastavení pokojového termostatu RT10: Nastavení módu: Po zvolení volby Pouze pracovní doba kotel bude zapínat a vypínat, jak bylo naplánováno v Denním provozním módu. Baterie nutné k napájení termostatu nejsou součástí balení. Vyberte si z naší nabídky příslušenství. Umožňuje nastavení jednoho z dvaceti programů na každý den zvlášť v týdenním intervalu.


Programy je možné nastavovat po hodinových časových úsecích ve 24-hodinovém cyklu.

Doba naprogramovaného cyklu automatické. M do zhasnuté polohy vypnout nejde ani držením tlačítka po dobu dvou sekund. Dosah testu na pokovém termostatu je také divný. Tím možnosti nastavení většinou končí.


Odklopte stiskem dvířka v pravé části termostatu. Přepněte provozní přepínač do polohy heat. Nastavení hodin proveďte tlačítkem HOUR (1), nastavení minut tlačítkem MIN (2). Výměna původního termostatu 4. Značení drátů Výběr uživatelského programu 5. Mo ~nost p Yipojení pokojového termostatu. Automatické odvzdu an ní.


Návrat do továrního nastavení. Montáž termostatu S pomocou dodávanej šablóny vyv ŕtajte do steny dva otvory s priemerom mm. Upevnite termostat tak, že ho nasadíte cez hlavi čku skrutky a posuniete vpravo (všimnite si otvor v tvare k ľúčovej dierky v zadnej časti termostatu ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky