úterý 26. března 2019

Solná lampa na čajovou svíčku

Tradiční solné svícny na svíčku pro milovníky romantické atmosféry. Pokud patříte i Vy mezi vyznavače tradičních způsobů navození romantické a uvolňující atmosféry, tradiční solná lampa na svíčku je to pravé. Solné svícny na čajovou svíčku. Bioenergičtí terapeutové a homeopatové doporučují.


Broušená solná lampa na čajovou svíčku (čajová svíčka je součástí balení) z opracované himalájské soli. Recenze Buďte první, kdo napíše recenzi.

Každá lampa je jedinečná, od světle žlutých až bílých, přes různé odstíny oranžových po červené, jednobarevné, půlené či různě více či méně žíhané. Velká solná lampa na svíčku z himalájské soli. Toto je náš nejprodávanější svícen.


Ve svícnu je umístěn otvor přesně na čajovou svíčku. Plamen svíčky uvnitř solného krystalu, vydává příjemné světlo a teplo, které navíc umocní pozitivní účinek na naše zdraví. Opravdu velká solná lampa na svíčku z himalájské soli. V porovnání s ostatními opravdu vyčnívá. Tento klasický solný svícen oceníte nejen jako vkusnou dekoraci.


Solná aromalampa na svíčku.

Při svitu solné lampy s živým plamínkem svíčky se uvolníte, můžete snít a užívat si pocit uvolnění, klidu a harmonie. Solný svícen přírodní na čajovou svíčku. Svícen je vyroben ze solného krystalu himalájské soli. Vhodné jako vkusný dáreček. Můžete jí použít ve všech místnostech, jelikož blahodárně působí na lidskou psychiku.


Solný výrobek,udržujte mimo vodní zdroje. Vám představím solné elektrické lampy a solné svícny na čajovou svíčku. Velikost kamene je asi kg. Foto je ilustrační, každá lampa je originál! Svíčka propůjčuje lampě světlo „živé“, mihotající se, zatímco žárovka vydává stálé světlo.


Elektrická solná lampa má nicméně velkou výhodu, může svítit nepřetržitě a tak například poslouží jako orientační světlo na chodbě. Hodnocení produktu: (recenzí). Produkty z kamenné soli jsou uváděny na trh na onyxových, mramorových nebo dřevěných podstavcích. Pozitivní účinky solné lampy na dýchací cesty ocení zejména lidé s respiračními potížemi a alergici, ale složení solné lampy je pro lidi příznivé i po jiných stránkách.


Stačí jen přidat čajovou svíčku. Lampa zkrášlí každý interiér, navozuje příjemný pocit klidu a harmonizuje vše ve svém do. Blahodárná solná lampa.


Nejenže navozují příjemnou atmosféru, navíc ještě pozitivně působí na dýchací cesty, oběhový systém a zlepšují celkovou imunitu organismu.

Popis: Prodám novou nepoužitou solnou lampu na čajovou svíčku. Díky domu, že je himalájská sůl průsvitná, propustí tlumené světlo svíčky a navodí příjemnou atmosféru. Má velice pozitivní vliv na dýchací cesty a úžasně působí na lidský organismus. Velmi hezky vypadá v interiéru, barevně ladí s mnohým nábytkem i doplňky. Lampa má uprostřed vyvrtaný prostor pro čajovou svíčku , a díky tomu, že je průsvitná, propouští tlumené světlo svíčky a navozuje tak příjemnou atmosféru.


Krumlov, cena 100Kč, od Jabijabiandulka na Sbazar. Možno platit z ůčtu na ůčet,poštovné levnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky