pondělí 11. března 2019

Viessmann kotle na dřevo

Podle paliva (resp. biomasy) rozeznáváme kotle na dřevěné pelety, brikety nebo kusové dřevo. Zplynovací kotel na dřevo poskytuje dlouhé přikládací intervaly, zároveň patří mezi cenově atraktivní kotle na dřevoplyn. Podle spalování paliva v kotli lze rozdělit kotle na ty, které disponují roštem na spalování pelet nebo briket a ty, ve kterých dochází ke zplyňování dřeva.


Při dnešních cenách energie je vytápění dřevem s ohledem na celkovou investici hospodárnou alternativou. Použití automatického kotle na pevná paliva výrazně snižuje náklady na olej a plyn a návratnost investice je velmi rychlá. Pokud je kotel na dřevo vybaven automatickým dopravníkem, zapalování bude automatické pomocí ventilátoru.

Kotol na tuhé palivo používa princíp spaľovania a konvertuje viac ako percent energie z paliva na teplo. V závislosti od modelu umožňuje veľký plniaci objem až do 5litrov dlhé intervaly na doplnenie paliva a vysoký komfort obsluhy. V kombinaci s ohřívačem TV to umožňuje dokonalou regulaci nízkého zatížení (provoz pitné vody v létě).


Použitie kotla na drevo výrazne znižuje náklady na olej či plyn, investícia sa vráti už po krátkom čase. Výkon kotle tedy při stejném množství paliva poklesne asi na. Kondenzační olejové kotle. Pokud při hoření dochází k významnému prosoušení dřeva, uvolňují se ve značné míře vodní. Kromě toho lze s dceřinnou firmou HKB Ketelbouw realizovat kotle.


Kliknutím na mapku se můžete přesvědčit, kde najdete nejbližšího partnera v místě vašeho domova.

Naši partneři pokrývají území celé ČR. Velmi důležité je u kotle na dřevo dokonalé spalování. Jedná se o topný kotel, který byl zkonstruován speciálně na spalování štípaného dřeva.


Rozlišujeme několik druhů kotlů na biomasu. Důkazem tohoto tvrzení budiž skutečnost, že. Dôležité informácie o dotáciách na kotly na biomasu. Viessmann , kotle Viessmann. Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou.


Ukázka nového kotle na kusové dřevo Vitoligno 150-S, s výkony 1 a kW, s novou regulací Ecotronic 1Lambda sondou třídou emisí dle ČSN EN 303-5. Vitoligno 150-S je vhodný na monovalentnú ako aj bivalentnú prevádzku (ako ďalší zdroj tepla k plynovým kotlom). Vitoligno 250-F přeměňuje mnoho forem dřevěných paliv na tepelnou energii.


Veľký objem plniaceho priestoru (3až 5litrov). Pre palivá: Kusové drevo (siahovica), drevené brikety, drevené zvyšky s pilinamia iné kusové drevo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Splyňovací kotol na drevo poskytuje dlhé prikladacie intervaly, zároveň patrí medzi cenovo atraktívne kotly na drevoplyn. Kotol na kusové drevo Pri zohľadnení celkovej investície je pri súčasných cenách energií vykurovanie drevom hospodárnou alternatívou.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plynové kondenzační kotle.

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety. Ke kompletní nabídce patří kondenzační olejové a plynové kotle , mikrokogenerační jednotky se Stirlingovým motorem popř. Při výběru nového plynového kotle dbejte na co. VITOPEND 100-W Nástěnný plynový kombinovaný kotel s příznivým poměrem ceny a výkonu.


Výhody na první pohled Cenově atraktivní altern. Trendem posledních let je důraz na ekologii a ani kotle nejsou v tomto směru výjimkou. Výrobci dbají na co nejmenší zátěž životního prostředí a myslí i na spotřebitele.


Nové kotle dosahují skvělých výsledků při minimálním množství spotřebované energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky