pondělí 11. března 2019

Řezná chladící kapalina

Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Hovoří-li se o řezné kapalině obecně, míní se tím řezná kapalina v podobě emulze nebo. Nízká pěnivost zajišťuje dobrou funkčnost v kovozpracujícím průmyslu na různých materiálech.


Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí. Chladící a řezné kapaliny. Univerzální řezná kapalina určená pro řadu kovoobráběcích prací.

Vysoce výkonná řezná kapalina určená pro řadu kovoobrá. Při obrábění těchto materiálů dochází k výraznému zvýšení řezných tlaků. To může mít za následek. MOLYSLIP MWF je zvláště užitečná pro frézování, broušení závitů, protahování, řezání vnitřních závitů a výrobu ozubených kol. Tam, kde se používá minerální řezný olej, lze použít příměs MWF v množství až.


Kapalné snadno tavitelné slitiny lze použít jako chladicí médium v aplikacích, kde je potřebná velká tepelná stabilita, například v množivých reaktorech. Koncentrát syntetické chladící kapaliny pro obrábění kovů Řezná kapalina pro strojní obrábění a tváření s obsahem molybdenu Zelená kapalina ve vodě neozpustná - MWF je koncentrovaný roztok osahující unikátní, v oleji rozpustnou mo. Minimální nároky na servis, excelentní antikorozní ochrana a vysoká životnost předurčují použití našich chladicích emulzí všude tam, kde je kvalita na prvním místě.

Pro obráběcí procesy, které vyžadují vysokou provozní spolehlivost chladicích emulzí. Určeno pro mlhové mazání do mikronizéru. K č bez DPH 78Kč s DPH. Specifické použití: S vodou tvoří stabilní mléčnou emulzi, která se používá jako chladící a mazací řezná kapalina při obrábění kovových i nekovových materiálů. Polosyntetická biostatická chladící kapalina.


Vodou ředitelná emulze odolná vůči mikroorganismům. Vhodná do pásových pil na kov. Tato chladící kapalina se ředí s vodou v poměru 1:20. Paramo Emulze chladící 10l. Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechani.


Vážení zákazníci, informujeme že z inventurních důvodů bude prodejna ve dnech 23. Procesní kapalina (dřívé nazývaná také jako obráběcí nebo řezná kapalina ) je chladicí a mazací prostředek pro obrábění kovů, řezání dřeva. Sprej pro osobní hygienu s dezinfekční přísadou. Tento postup se dá aplikovat u většiny motocyklů s kapalinovém chlazením. Použitý motocykl: Suzuki GSXR 6k6.


Kvalitní kapalina do pásových pil prodlouží životnost pilového pásu a zlepší kvalitu řezu. Rovněž se zlepšuje odvádění třísek. Díky snížení teploty lze použít měkčí nástrojové třídy břitových destiček a potenciálně dosáhnout i zvýšení životnosti nástroje a hodnot řezných parametrů.

Kapalina Kool-All 1je vhodná pro těžké obráběcí oceli, oceli vyšší pevnosti a litiny. Technický list Bezpečnostní list. Neželezné kovy se touto chladící kapalinou nezabarví.


Je bez chlóru, dusitanů a sekundárních aminů. Vyrábí se z vysoce kvalitních parafinických základových olejů s množstvím ochranných, antikorozních a lubrikačních aditiv. Tento produkt je ihned mísitelný s vodou a vytváří stabilní. Obsahuje antioxidační přísady a inhibitory koroze, chrání nástroje před opotřebení.


Tvoří olejovou mlhu, která snižuje zatížení tření. Nezávislý chladicí systém pro obráběcí stroje, pro chladivo a emulzi, Warco. Robustní chladicí systém vhodný pro celou řadu strojů včetně frézek, soustruhů a nebo pásových pil.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ALPHACOOL, EK Water Blocks a dalších. Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem.


Slovo chladicí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, čisticí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky