čtvrtek 21. března 2019

Kotle ekodesign

Aby tyto parametry jednotlivé kotle tuhá paliva splnily, muselo dojít ke změnám v konstrukci kotlů a jejich jednotlivých částí. Proto slovo ekodesign nabylo tak na vážnosti a důvody jsou prosté. Emisní třídy a ekodesign.


Při výběru kotle na tuhá paliva se s jistotou setkáte s parametrem zvaným emisní třída. Hodnoty jsou zjišťovány při zkouškách při a 1. Nejnovější Nejprodávanější Nejlevnější Nejdražší Dle názvu A-Z Dle náz.

Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. Platné právní předpisy EU s požadavky na ekodesign. PRODEJ kotle SLOKOV doprava ZDARMA Prodej kotle Slokov Variant EKODESIGN Slokov Hodonín Fakta a mýty o kotlích na tuhá paliva Slokov Variant 1. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Nutnost označení emisní třídy kotle.


Ta určuje, jaké parametry musí splňovat kotle a interiérová topidla uváděná na trhy Evropské unie.

V druhé části článku je popsána kombinace. Ekodesign můžeme také definovat jako systematický proces navrhování a vývoje výrobku, který vedle klasických vlastností jako je funkčnost, ekonomičnost, bezpečnost, ergonomičnost, technická proveditelnost, estetičnost apod. Dva pojmy jsou dnes klíčové pro výběr kotle na spalování pelet: “třída kotle ” a “ ekodesign ”. Tato kritéria hodnocení kotlů vás dovedou nejen k vysoce kvalitním zdrojům tepla, ale předejdou také koupi výrobků, jejichž prodej i provoz brzo bude zakázán. U některých výrobků je třeba dodržovat minimální požadavky týkající se energetické účinnosti. Největším přínosem tohoto zařízení je její tepelná pohoda ­ přikládání, jednoduchá obsluha, čištění a údržba.


Ke kotli nabízíme výběr násypky ze široké škály různých druhů. Velkou předností kotlů EKOEFEKT je jejich dlouhá životnost a nízké náklady na vytápění. W účinnost: palivo: dřevní pelety třída kotle: 5. Termostat pokojový Elektromet (3) Příslušenství (6) Kalorifér teplovodní.


Kotle na pelety s emisní třídou č. To zaručuje snadnou výměnu staršího kotle zmíněného typu za tento nový kotel. Kontrola kvality produktů spolehlivost a bezproblémový provoz kotle. Děrování, ohýbání kovu s ochrannou fólií. Práškové lakování vnějších časti kotle zásobníku v automatizované výrobní Lince nabízí krásný Dlouhodobý vizuální efekt Odolnost proti poškrábání.


Pravidelné laboratorní zkoušky SAS. Ekodesign Aktuálně jsou do dotací zařazeny tyto kotle : C18S, C25ST, C32ST, C40S C18SP AC25S, AC35S, AC45S ZPLYNOVACÍ KOTLE NA - DŘEVO - DŘEVNÍ BRIKETY moderní konstrukce topeniště je vyrobeno z kvalitního ple.

Pro obě tato paliva splňuje kotel požadavky. Výměna je snadná - kus za kus. Kotel SLOKOV Variant SL27E ( EKODESIGN ),plní třídu dle ČSN EN 303-a NORMU EKODESIGN.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Prokázáno, po mnoho let konstrukci výměníku tepla zajišťující bezpečné, snadné použití a úsporný provoz zařízení. Zadní vnitřní část kotle tvoří dvoukomorový svislý výměník. V kotli je tak kombinace horizontálních a vertikálních výměníků.


Zásobník kotle se vyrábí na levou, nebo na pravou stranu kotle. Vnitřní komory a plášť kotle jsou zavodněné plochy, kde dochází k hlavnímu předávání tepelné energie do vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky