středa 20. března 2019

Cyklistické kalhoty s vložkou

Cyklistické kalhoty s vložkou tvoří základní součást cyklistického oblečení. Díky ergonomicky tvarované gelové vložce v bude vaše jízda pohodová a bezbolestná po desítky kilometrů. Naše cyklistické kalhoty s vložkou jsou z příjemného materiálu, pas mají zakončený širokým pružným lemem. Volné cyklistické kalhoty FORCE MTB-odnímatelnými vnitřními kraťasy s gelovou vložkou , připnutí na suchý zip.


V podkategoriích cyklistických kalhot najdete další přesné členění na cyklistické kalhoty s vložkou , zimní cyklistické kalhoty nebo nepromokavé cyklistické kalhoty. Je to kolektiv nadšených cyklistů, kteří se svoji práci snaží dělat poctivě, precizně s chutí a hlavně s důrazem na maximální spokojenost zákazníka.

Všichni jsme na kole již najezdili spoustu kilometrů v tropických teplotách stejně tak v zimě a sněhu, dobře víme jak se na kole cítíte, co potřebujete vy a vaše kolo. Dlouhé a často i zateplené cyklistické kalhoty Vás ochrání před chladným a deštivým počasím. Dámské cyklistické kraťasy vám dodají ještě větší šmrnc, a s gelovými vycpávkami navíc nebudete mít otlačený zadek. Jezděte pohodlně a stylově.


Vyberte si ideální cyklistické kraťasy a kalhoty , a pořádně se do toho opřete. V létě skvěle poslouží cyklo šortky, a když se pak začne ochlazovat, oceníte delší cyklo kalhoty. Myslete na všechno a vybavte se na cyklovýlety v každém počasí. CYKLISTICKÉ ŠORTKY, KALHOTY A DRES.


Na každé roční období je vhodný jiný dres!

Cyklistický dres z umělých tkanin skvěle odvádí pot a díky anatomickému střihu sedí na těle jako druhá kůže. Cyklo kalhoty opatřené speciální vložkou Vám zpříjemní pobyt v sedle. Ruce ochrání před pádem i otřesy.


U nás nakoupíte veškeré možné kalhoty na všechny druhy sportu,. Vše z perfektních funkčních materiálů od výrobců SILVINI, ETAPE, CASTELLI i CUBE. U nás najdete široký výběr kalhoty jak pro občasné vyjížďky, tak i pro profesionální cyklistiku od CASTELLI, ETAPE, SILVINI i CUBE. Koupit můžete kalhoty jak na silniční cyklistiku, tak i volné kalhoty pro freeride a MTB. Dámské kalhotky s optimálním odvodem vlhkosti, jsou vhodné pro cyklisty, využitelné po celý rok.


V naší nabídce najdete cyklistické kalhoty těsné, s laclem, volné, pánské, dámské i dětské. Vybírat můžete kalhoty českých značek Etape a Force. Zboží skladem už zítra u vás doma. Juniorské sportovní elastické ¾ cyklistické kalhoty BASENTO.


Přiznáváme, že sedlo není tím nejpohodlnějším místem na sezení a proto doporučujeme zvolit cyklistické kalhoty s kvalitní vložkou , které Vaši jízdu posunou na zcela novou úroveň komfortu. Pánské cyklistické kalhoty s pružnou, bezešvou vložkou Strech pro maximální pohodlí i při delších cyklovýletech. Dopravci hlásí větší vytížení než na Vánoce, na včasném doručení objednávek ze všech sil pracujeme.


Běžně expedujeme, bez možnosti osobního předání, platí pro objednávky, vrácení zboží i reklamace. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Universální volné cyklistické kraťasy Kellys Rider vyrobené z lehkého ale odolného materiálu.


Kraťasy s vnitřní odnímatelnou vložkou.

Některé typy kalhot jsou již s integrovanou cyklistickou vložkou speciálně určené pro jízdu na kole. Kalhoty do chladnějšího počasí. Jiné typy bez vnitřní vložky mají všestrannější využití - vhodné jak na běhání tak i outdoorové vycházky do přírody.


Dětské cyklistické kalhoty Krátké dětské cyklistické kalhoty s měkkou vložkou pro pohodlí i při delší jízdě na kole. Dívčí a chlapecké volné MTB šortky nebo elastické kalhoty od značek Silvini, Etape a Sensor pro děti již od cca let (nebo výšky 1cm). COOLMAX Mittitech - pružná, bezešvá vložka s prolisy pro dobrý odvod vlhkosti a zajištění potřebného.


Dětské šortky s cyklistickou vložkou SCOTT Junior jsou maximálně prodyšné a materiál je zároveň rychleschnoucí. Elastický materiál, podpora v oblasti beder a reflexní první na bocích ukazují, že tyto nohavice se svým majitelem rozhodně do budoucna počítají a dle toho ho poctivě ochrání před vlivy delších výjezdů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky