středa 6. března 2019

Indukční jednotka klimatizace

Indukční jednotky jsou moderní zařízení, která umožňují zajistit změnu stavu vzduchu a jeho distribuci s minimálními energetickými nároky a nízkou hlučností. Indukční jednotka neobsahuje ventilátor, její funkce je zajištěna průtokem primárního vzduchu, který je přiváděn tryskami a vyvolaným ejekčním účinkem je přisáván sekundární vzduch z místnosti. Distributorem pro ČR je společnost SOKRA, s. Aktivní uzavřená indukční klimatizační jednotka GRADA K(chladící trám GRADA K6) je určena pro instalaci do různých typů podhledů. Opláštění je vyrobeno z pozinkovaného ocelového plechu s povrchovou úpravou lakování práškovou barvou.


Dvoutrubková indukční jednotka.

Od návrhu řešení po pomoc s realizací Můžeme pomoci vašemu projektu? Využijte naše dlouholeté zkušenosti a zapojte nás do v. Provedení indukční jednotky v různých délkách s šířkou mřížky pouhých 3mm a lze kombinovat s ostatními zařízeními System Design. Pod mřížkou je umístěna část pro ventily a oddělená část s výměníkem a tryskami. Ze svých dlouholetých zkušeností s vysokotlakou klimatizací (dnes skoro zapomenutý název) bych pro aktivní chladicí trámec použil název indukční jednotka , neboť opravdu jde o klasickou indukční jednotku v horizontálním provedení.


Ostatně i značná část výrobců tento název používá. To uvádím jenom k případné. Klimatizační jednotka SPLIT.

Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). Každá klimatizace (mimo mobilní) se skládá z vnitřní a venkovní jednotky. Obě jednotky jsou propojeny měděným potrubím (Cu), ve kterém koluje chladivo.


To zprostředkovává výměnu. Nástěnná klimatizace je složená ze dvou částí – venkovní a vnitřní jednotky, které jsou spojeny měděným potrubím. Vnitřní jednotka umístěná na stěně se většinou vyrábí v bílé barvě. Společnost TROX jako světový lídr ve vývoji a produkci těchto jednotek uvedl na trh zdokonalený typ indukční jednotky pro jednostranný výfuk vzduchu pod označením DID-E2.


Instalace a použití jednotky je vhodná speciálně pro snížené vestavby, jednotka má horizontální výfuk a sání cirkulačního vzduchu na spodní části. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Chladící splitová jednotka. Systémy přesné klimatizace se používají v prostorách, kde je nutné dodržet přesné parametry teploty a vlhkosti.


Výrobci však reagují na poptávky zákazníků a výjimkou tak nejsou ani varianty v barvě stříbrné. Jednotky se rozlišují podle provedení vnitřních jednotek a zdroje chladu. Rozdělení vnitřní jednotky dle.


Otevírají se, když je jednotka v provozu, při vypnutí jednotky se automaticky uzavírají.

Díky tomu je zajištěn lepší vnitřní komfort, méně prachu. Mobilní klimatizace čerpá vzduch z ostatních místností v domě, výduch klimatizace se pouští do vnějšího prostředí. Kdežto tady to funguje tak, že je celý okruh vstupu a výstupu vzduchu oddělený od místnosti. Tato jednotka je pečlivě odhlučněná, takže v místnosti ruší jen minimálně,“ vysvětluje Petr Hruban, který prodává i tyto typy.


Kde odvádějí teplo z domu a tím ochlazují prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky