pátek 1. března 2019

Termostat ke kotli protherm ray

Jestli při tomhle zobrazení bliká dio-da v dolním rohu displeje a na. Bus regulace s týdenním časovým programem pro. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Zatial nic viac, na privodoch a odvodoch vody do kurenia (okruhov) nie je nic nainstalovane ako priprava na termostaty. Rad by som dal do domu inteligentne termostaty napojitelne na wifi, ovladatelne na dialku, s moznostou automatizacie.


Výbava a vlastnosti regulátoru PROTHERM INSTAT PLUS: Jedná se o klasický dvoubodový bezpotencionální termostat , vhodný ke všem druhům plynových nebo kondenzačních kotlů.

Lze na něm nastavit až šest časových zón během jednoho dne. Jednotlivým časovým zónám můžeme přiřadit teplotu vytápění. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Pokud souhlasíte, klikněte na „Přijmout“. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.


Kotle jsou již z výroby kompl. Prosím o radu jaký termostat k el. Měl by být spolehlivý a osvědčený ale né moc složitý na ovlád. V celem dome je teplovodni podlahove vytapeni.

V hale v dolnim patre mam pokojovy termostat. Protherm Ray 14K bych měl vybrat. Mam hodin nizky tarif na topeni. Porad laboruji s nastavenim kotle, vystup teple vody a Kilowaty na kotli. Dnes jsem zkousel nastavit teplotu vody na stupnu a vykon mi na kotli ukazoval 8-kw.


TV v externím zásobníku na kotli ;. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Při provozu v noci se dá termostat přepnout do ECO módu, při kterém drží termostat teplotu v domě na 18° C. Na digitálním displeji se zobrazuje vždy aktuální teplota v místnosti. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Plynulá modulace výkonu jednoduchá obsluha a autodiagnostika. Výkonový stykač pro ovládáním kotle signálem HDO.


Oběhové čerpadlo, expanzní nádoba OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí. Kotel obsahuje všechny bezpečnostné prvky. Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně regulace el.


V novém domě 120mjsme zažili skoro polovinu zimy a účet za elektřinu od února do června byl za 18tis. Obliba elektrických, plynových a kondenzačních kotlů je umocněna i jejich názvy zvířecích predátorů např. Akurat ked sa pripaja externy termostat neda sa uz nastavovat teplota vody,kedze to reguluje termostat. Attack Electric Excellent kW Nástěnný elektrický kotel ATTACK ELECTRIC EXCELLENT je určen k.

Termostat SALUS 091FLRF s bezdrátovým kotlovým modulem. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky