pátek 29. března 2019

Teplovzdušný ventilátor mini heater

Teplovzdušný ventilátor mini heater

Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER. Výkonný teplovzdušný ventilátor MINI HEATER 4W zajistí teplo během chvíle - ideální doma, v garáži, v kanceláři nebo na chatě či chalupě. Jednoduchá instalace přímo do zásuvky. Ideální pro použití doma, v garáži, kanceláři nebo na chatě či chalupě. Nenechte se zmást jeho velkostí, naprosto.


Teplovzdušný ventilátor mini heater

Disponuje bezpečnostním keramickým topným tělesem, digitálním LED displejem a funkcí automatického vypnutí. HomeLife MINI HEATER KLW-007A. Proto pokud hledáte teplovzdušný ventilátor třeba pro vyhřátí dílny, obytného vozu, garáže nebo jakékoli místnosti bez standardního topidla, sáhněte raději po silnějším přístroji.


Jeho výkon je však len 4W, preto ho možno odporučiť iba pre menšie miestnosti. Výrobca uvádza možný vykurovaný priestor až do m², avšak mnohé užívateľské recenzie. Výrobce uvádí možný vytápěný prostor až do m², avšak mnohé uživatelské recenze zmiňují. Ty levnější se dají pořídit už od 6kč. Je tak výkonný, že promění chladné a nehostinné místnosti v teplé a příjemné prostory.


Rovus Handy heater od 1€ - Heureka. TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR MINI HEATER model: No. KLW-007A Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili nákupem tohoto výrobku. Z ďalších výhod je, že nezaberá miesto, pretože sa zapája priamo do zásuvky v stene. Teplý vzduch začne fúkať okamžite.


Na termostate si nastavíte presnú teplotu a vyberiete jednu z dvoch rýchlostí. Príliv tepla pocítite hneď. HOMELIFE MINI HEATER KLW-007A. W, Napájanie 230V AC 50Hz, Hlučnosť - dB, rýchlosti, Až do 23. Překáží Vám v místnosti přímotopy?


Teplovzdušný ventilátor mini heater

Přijdete ráno do kanceláře a je vám chladno? Večer sedíte u televize a nemůžete se zahřát? Postačí Vím tento teplovzdušný ventilátor , který jednoduše zapojíte do zásuvky. Prodám přenosný teplovzdušný ventilátor Handy Heater (fast heater , mini heater ) 400W. Kapesní topidlo, ideální ke zvýšení teploty na chatě, v ložnici, koupelně, garáži, dílně, obytném automobilu či kanceláři.


Nastavitelný termostat, časovač 1-hodin, automatické vypnutí, keramické topidlo, ryc. Pokud hledáte účinný ohřívač za skvělou cenu, jste na Okay. Horkovzdušné ventilátory jsou praktičtí pomocníci do domácnosti s jednoduchým, intuitivním ovládáním, které zároveň zajímavě obohatí váš interiér. Přenosné topidlo, ideální ke zvýšení teploty na chatě, v ložnici, koupelně, garáži, dílně, obytném automobilu či kanceláři. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Teplovzdušný ventilátor mini heater

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


TRISTAR, ARDES, Concept a ďalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky