středa 6. března 2019

Chlazení pitné vody

Chlazení vody na takovou teplotu, jakou si přejete. Chladiče vody můžete nainstalovat na přívod pitné studené vody nebo na filtrovanou vodu, regulovat si výstupní teplotu v rozmezí - °C. Montáž je přímo pod dřez nebo kamkoliv si budete přát.


Rozvody pitné a otopné vody. Jednotný systém pro rozvody vody a rozvody vytápění.

Plastové fitinky Roth s úpravou PressCheck. Certifikovaný Roth Instalační systém disponuje snadnou instalací a využitím ve více oblastech použití. Za kvalitu pitné vody u rozvodných sítí odpovídá vodárna. Také u lokálních zdrojů a případné úpravy této vody je nutno, aby byla provedena v souladu s uvedeným zákonem.


Pro spolehlivou instalaci trubek pro rozvody topení a pitné vody v budovách zavedl Roth úspěšně na trh vysocevýkonné plastové fitinky z PPSU (polyfenylsulfon). Od úpraven pitných vod změkčením, po úpravy vlastních zdrojů vody , přes domácí aplikace po technologické úpravy jako topení, chlazení , až po průmyslové aplikace na bázi demineralizace, odželeznění a další. Provádíme návrhy úpraven vody , jejich dodávky, montáže a na tyto poskytujeme záruční a pozáruční servis.

Těm nabízíme třeba kancelářské výdejníky vody s kvalitní filtrací. Kromě čištění vody nabídneme i veškerý doplňkový servis. Nejsou to jenom naše produkty, jako je domácí úpravna pitné vody , a další technicky dokonalé řešení. Umíme nabídnout i řadu doplňkových služeb. Jedná se o ideální řešení pro bezpečnou instalaci systému pitné vody a vytápění.


Uponor PEX je plastové vodovodní potrubí vysoké kvality, které splňuje všechny požadavky na hygienickou instalaci. Nemění chuť pitné vody , nepouští pachy, těžké kovy nebo nebezpečné látky. Zajistíme montáž, pravidelný servis, výměnu filtračních patron, záruční a pozáruční servis. Poskytujeme bezpečné dodávky pitné vody , energeticky účinné vytápění a chlazení a spolehlivé řešení infrastruktury.


Zavázali jsme se k udržitelnosti a řešením, které obohacují způsob života lidí. Takto si budujeme důvěru. UV lampa Rainfresh R8na bakterie, hlavní přívod vody K zakoupení ve skladu eshopu UV lampa Rainfresh R8dělá vodu bezpečnou na pití, likviduje více než 9 všech fekálních koliformních bakterií, E. Znečištěním vodních toků a nádrží se zhoršuje kvalita vodních ekosystémů i ekosystémů v jejich okolí. Uvedené ceny sestav jsou bez DPH.


U některých pivovarů používáme ledovou vodu také k chlazení nádob hlavního kvašení. Sestavy pro vytápění a ohřev pitné vody s kondenzačním kotlem CGW-Obj.

Výrobníky sodové vody - sodobary jsou určeny k výrobě sycené vody z H2O a CO2. Trubky z materiálu PE 1pro pitnou vodu jsou fyziologicky a toxikologicky bezpečné a vhodné pro vedení pitné vody a mají odpovídající české atesty. U veřejné zásobování pitnou vodou je povoleno použití tlakových trubek SDR z materiálu PE 100.


Pořízením úpravny vody od naší společnosti si při pravidelném provádění servisu zajistíte kvalitní pitnou vodu i na desítky let. Naše úpravny vody pro domácnosti Vám zajistí kvalitní pitnou vodu pro všechny na kterých Vám nejvíce záleží, bez bez ohledu na zdroj vody , nebo jeho znečištění. Vap elektromagnetické úpravny vody.


Elektromagnetická úprava vody je fyzikální úprava vody metodou dynamického přepínání magnetizačních kmitočtů uprostřed cívky vytvořené na potrubí. Veolia Voda Česká republika, a. Vodárenské společnosti - Slovensko (6) Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky