pondělí 18. března 2019

Prodám deskový výměník

Koupil jsem jej cca před šesti lety nový i když je rok výroby 98. Prodám deskový výměník desek! Plně funkční v provozu cca 5let na ústředním topení. Zařízení bylo málo používané. Kvůli změně topení už nev.


Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap. Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná čerpadla (kondenzátor, výparník). Průměr kouřovodu k napojení je 1mm, rozměry tělesa výměníku: výška 4mm, průměr 2mm. Využívá teploty spalin jdoucích do komína k vytápění. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, R. Možné je osobní předání u Vlašimi nebo lze zaslat po.


Nikdy nebyl napuštěný, pouze vybalené. Důvodem prodeje je chybně zvolený typ tělesa. Vyzvednutí dle domluvy na adrese Sluštice (Praha - Říčany). Deskový výměník OVBD 21. Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá montáž, vhodné pro různé média.


Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. Obrovskou výhodou těchto výměníků je velká variabilnost ve velikostech a typech provedení, možnost navrhnout výměník i na extrémně malý teplotní spád (maximální zisk solárního systému) a předání velkého topného výkonu (průtočná příprava teplé vody, CZT, velkoplošný solární systém, apod.) Více o. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů deskový výměník. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Popis: Modifikace:ST hmotnost kg, plocha (výhřevná ). W - podle vstupních teplot.


Ceny bez DPH nejčastěji používaných deskových výměníků. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Stroje - Výměník 5bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Je vhodný pro agresivní média. PRODÁM DESKOVÝ VÝMĚNÍK TEPLA. Pro vytápění a chlazení. Namontován před roky.


Pájené i montované deskové výměníky tepla pro všechna média v průmyslu. Výměníková stanice je součástí areálů továren a sídlišť. Výměník (přesněji tepelný výměník ) je zařízení, které slouží k výměně energie mezi soustavami a objekty o různých parametrech.


Zajišťuje distribuci tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé vody. Výměník zapojujeme jako protiprou při zapojení jako souproud je výkon cca poloviční. Výměník nesmí být vystaven pulsacím nebo přílišným cyklickým teplotním či tlakovým výkyvům.


Dále nesmí být na výparník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky