čtvrtek 21. března 2019

Cestovní ponorný vařič

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cestovní ponorný vařič

Na svém kouzlu neztratil ani dnes. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech. Nezaberou skoro žádné místo a přitom skvěle nahradí rychlovarnou konvici nebo hrnec. Součástí je i praktické cestovní pouzdro. Pokud vám záleží na značce vařiče, i v tom vám na Okay.


Na výběr máte elektrické vařiče, litinové vařiče, nerezové vařiče či indukční vařiče. Vybrat si totiž můžete vařiče Eta. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Cestovní ponorný vařič

Automatická regulace mezi a 40°C. Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho kompaktní rozměry a odolné uzavíratelné pouzdro. Kabel v délce metru umožňuje pohodlné používání. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Navíc osobní odběr zdarma ve. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Cestovní ponorný vařič

K vařiči obdržíte praktické uzavíratelné pouzdro, které usnadňuje uložení při cestování. Skvělý vaříč na cesty vám uvaří vodu během pár minut. Díky rychloohřevu přivedete k varu čaj, polévku či kaši během chvilky.


Držadlo je opatřeno plastikovým pouzdrem, z něhož je bezpečně vyveden m dlouhý kabel. Specifikace rozměry x x. Balení obsahuje ponorný cestovní vařič s pouzdrem a se. Všetky informácie o produkte Professor PO5Varič ponorný , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Professor PO5Varič. Tento produkt v našem E. Hurá, konečně bude přáprava jídla na dovolené hračka. Ponorný cestovní vařič Eta 220V 750W.


Ať už jste zrovna uprostřed lesů, nebo v kempu u moře, tento skvělý plynový vařič by neměl chybět nikomu, kdo jezdí mimo domov na ryby, trampuje a nebo vyjede na festival za zábavou. Cestovní plynový vařič Cestovní plynový vařič v kufříku. Příkon 5W, délka kabelu 0. Praktický malý cestovní vařič je velmi skladný a jistě pro něj rychle naleznete místo i upotřebení. Elektrické topné těleso je vybaveno háčkem pro uchycení na okraj hrnku nebo jiné nádoby. LED indikátor zapojení, pojistka 15A, odběr 120W.


Z bezpečnostních důvodů nepoužívejte za jízdy! Plynové vařiče cestovní malé Přenosný cestovní vařič na 190g propan-butanové kartuše. Velmi lehce přenosný a rychle použitelný. Vhodný na různé outdorové a cestovní aktivity.


Cestovní ponorný vařič

V kategorii lze najít i různé výhodné akce. Plynový vařič na kartuše levně Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití. Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet. Malý cestovní ponorný ohřívač elektrický ponorný vařič , ideální k ohřevu vody např. VAC-STAR Sous-Vide Chef CLASSIC (Gastro vybavení) Hodnocení produktu: Sous-Vide vařič švýcarského výrobce balících strojů VAC-STAR, použitelný.


Rychlost, jakou zvládne uvařit jeden. Skladem 1modelů od oblíbených značek např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky