pondělí 11. března 2019

Plynové krby na propan butan

Plynové krby - krby na zemný plyn a propán bután. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Na rozdiel od klasických krbov na pevné palivá je možné u plynových krboch nastaviť požadovanú teplotu v miestnosti, ktorú plynové krby. Stačí už pak pouze stlačit knoflík a na své terase nebo zahradě vykouzlíte útulnou atmosféru.

Nechte se unést luxusem a krásným designem a vyberte si některý z plynových zahradních krbů. Vás so všetkými informáciami a podmienkami pôžičky. Ze zákona je dáno, že krby potřebují komín, abychom z domu odvedli všechny spaliny. Vše se dá jednoduše vyřešit průduchy, které se vyvedou na fasádu, a komín stavět nemusíte. Outdoorový vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.


Vařič se připojuje pouhým našroubováním ke kartuši s propan -butanem, která musí být vyrobena dle EN 4a opatřena samotěsnícím. MEVA Lampa na kartuše Propan - butan. Přenosná lampa - svítilna na Propan - butan kartuše.

Vhodné na kempování, rybaření a mnoho dalších činností. Lampa je konstruována ke spalování plynného butanu s přímým přetlakem. Pohon: Jednorázová propichovací kartuše je plněna butanem. Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR. Teplomety na PB Terasové sálače Najpredávanejšie plynové ohrievače na propán-bután.


Krby mohou být připojeny na zemní plyn nebo propan - butan. Nejmodernější technologie vytváří poutavé plameny, které jsou bezpečné, krásné a úsporné. Sporáky MORA na propan butan.


V naší nabídce naleznete plynové a kombinované volně stojící sporáky v provedení na propan butan. Všechny sporáky nabízíme v několika barevných provedeních a rovněž v různých šířkách. Všetky naše plynové krby , sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a pohodlie. Krby na plyn sú svojou exkluzivitou, funkčnosťou, spoľahlivosťou a výhrevnosťou porovnateľné s krbovými vložkami na drevo.


Rovnako neprídete ani o atmosféru praskajúceho ohňa bežného krbu na drevo, pretože tá je rovnaká. Krbové kachle Karma Decore PB 5. W Technický list na stiahnutie Použitie : vykurovanie miestností, bytov,rodinných domov, chát a pod. Kromě funkčnosti navíc nabízejí neotřelý design a jsou tedy nejen ideálním doplňkem do interiéru, ale také hlavním zdrojem tepla.


Láhev na propan - butan kg - prázdný obal bez náplně!

Zakoupenou láhev je možno naplnit přímo v plynárně, nebo v plnírnách plynu ve svém okolí. Výhodou této láhve je její přenášení, které zvládnou bez problémů i ženy. S náplní váží cca kg.


Príslušenstvo na Propan - Butan Regulátory, ventily, spony, hadice Regulátory tlaku plynu. Až na výnimky všetky plynové spotrebiče je nutné pripojiť k LPG zdrojmi (najčastejšie k PB fľaši) cez regulátor tlaku plynu. Spotrebiče delíme na nízkotlakové - mbar (variče, kachle, tepelné žiariče, grily a pod.) A. Ponúkame propán, propán-bután, skvapalnený plyn vo fľašiach, zásobníkoch, na pohon vysokozdvižných vozíkov, zriaďovanie, prevádzkovanie a zásobovanie LPG čerpacích staníc, prenájom zásobníkov na skvapalnený plyn, sušiarne obilovín, kogeneračné jednotky, veľkoobchod a maloobchod.


Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Spoločnosť PROBUGAS patrí medzi najväčších dodávateľov propánu a propán-butánu na slovenskom trhu s dlhoročnou tradíciou.


Svojou profesionalitou a inovatívnym prístupom zaručuje kvalitné a rýchle dodávky plynu v rámci celého Slovenska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky