úterý 19. března 2019

Skleněný džbán 5l

Skleněný džbán 5l

Vyberte si skleněný džbán. Mějte na paměti, že takový džbánek na pivo má být dostatečně velký, aby se do něj vešla alespoň tři točená piva. Obzvláště v parních letních dnech Vám zásoba osvěžujícího nápoj ve džbánu pomůže s dodržováním pitného režimu. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny.


Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Hodnocení produktu: (). Karafy a džbány skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tescoma, SIMAX, Crystalex a dalších. Hodí se na pivo, víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty. Patentní uzávěr nedopustí rozlití ani v lednici.


Skleněný džbán 5l

Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu.


Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Montáž pumpičky s pípou nezabere ani vteřin a zvládne ji opravdu každý. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Díky vysoké kvalitě a tepelné odolnosti v něm lze připravit a podávat ledem chlazené nápoje, ale také připravovat teplé nápoje přímo na plotně sporáku. Potřebujete udržet nápoj studený, ale nechcete v něm rozpouštět kostky ledu? Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Džbán Teo 5l je opatřen víčkem z. Blesklo mi hlavou: A co teď? A hned tu byla odpověď: dívka mě chvatně políbila.


A pak potichu zvedla svůj džbán a odkvapila. Polibek první, nevinný, snad trval jen půl vteřiny. Lze jej použít i jako džbánek na pivo nebo míchaný koktejl.


Díky unikátnímu varnému sklu SIMAX funguje džbán bezpečně i jako čajová konvice, odolá totiž vysokým teplotám. Skleněný džbán pro přípravu litru vašeho oblíbeného nápoje. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění.


Dobře odolává čisticím prostředkům. Díky silnostěnnému sklu je džbán vhodný do domácnosti na přípravu nápojů studených i teplých. Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně.


Skleněný džbán 5l

Objem 2l je vyznačen ryskou. Doma si pak můžete úžívat vašeho oblíbeného piva, které díky patentnímu uzávěru nezvětrá a neztratí říz. Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží.


Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. Orion džbán ROXY 5l. Skla jsou vyráběna podle historických technik - zdobením, tvarů a pracovním postupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky