čtvrtek 14. března 2019

Zátěžový tester baterií

Testery a měřící přístroje pro zjišťování stavu životnosti a stavu nabití olověných i neolověných baterií. Obyčejné i zátěžové testery, hustoměry a refraktometry, procesorem řízené diagnostické zařízení Alfabat. Praktický zátěžový tester akumulátorů umožňuje na jedno připojení k vozu vyzkoušet stav baterie, startéru, alternátoru a regulátoru.


Unsubscribe from amtoleje. Zátěžový tester baterií a el.

Tester autobaterie zátěžový digitální LED. Pomocí zátěže 1Ampér umožní kontrolu stavu nabití a zároveň to, do jaké míry je akumulátor opotřebovaný. Z naší nabídky testerů si můžete vybírat kvalitní přístroje od předních výrobců.


Zatížení baterií až 5ampéry Zkoušečka 500Atestuje baterie, startéry a dynama až 5ampéry Na dvou samostatných stupnicích lze odečíst proud a napětí baterie Vhodný i na nákladní baterie do 2A. Pokud sháníte pořádný tester na autobaterie, neměli by jste se spokojit pouze s klasickými modely, ale potřebujete takovou, která zvládne i zátěžový test. Jen při něm totiž zjistíte jak stav nabití, tak i do jaké míry je akumulátor opotřebovaný.


A přesně to vám nabídne tenhle tester.

Zvládá totiž jak běžný test. Postup při testu 12V baterie Připojte tester k baterii. Stisknout tlačítko ENTER a počkat vteřin. Výsledek měření se zobrazuje LED diodami spolu s odečtem napětí. Jednoduchý, velmi rychlý a přesný bateriový tester určený pro diagnostiku V autobaterií s kyselinovým elektrolytem.


Rozsah měření od do 1Ah. Měření je možné provádět na odpojené autobaterii. Testerem je možno měřit i dobíjecí okruh (alternátor) a hodnoty při startu. Během vteřin analyzuje nabití. Prostřednictvím našich testerů jednoduše zjistíte stav nabití autobaterií, nebo funkčnost nabíjecího okruhu.


Vybírat můžete mezi digitální, analogovou nebo LED variantou, případně testery baterií , nebo zátěžovými testery autobaterií. Kapacitu těchto baterií měříme jiným způsobem bez možnosti provést zátěžový test. Přesto jsme schopni kapacitu baterie změřit s přesností do.


Praktický, elektronický akumulátor a tester baterií - užitečný v každém domě. Free Shipping Available.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Nová baterie, po aktivaci, zobrazí na měřidle všechny dílky, použitá vždy jen část a protože se jedná o měřidlo poměrové, konečnou hodnotu na stupnici si majitel sluchadla, časem, stanovuje sám podle. Nikdy nedržte toto tlačítko déle než vteřin. Přenosný zátěžový voltmetr (testr, zkoušečka) autobaterií.


Pokiaľ zháňate poriadny tester na autobatérie, nemali by ste sa uspokojiť iba s klasickými modelmi, ale potrebujete takú, ktorá zvládne aj záťažový test. Len pri ňom totiž zistíte ako stav nabitia, tak aj do akej miery je akumulátor opotrebovaný. A presne to vám ponúkne tento tester. Přístroj B-2je stacionárním testerem určeným k všestrannému posuzování startovacích, olově-kyselinových baterií o jmenovitém napětí 12V anebo 6V a kapacity od 30Ah do více než 200Ah.


Nové testery baterií řady Fluke 5jsou ideální pro údržbu, diagnostiku a testy výkonu u jednotlivých akumulátorů a bateriových bank, které jsou používány pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky