čtvrtek 28. března 2019

Bojler 50 l horizontalni

Priključci za vodu se nalaze na sredini bojlera usmereni na dole, dok je priključak elektroinstalacije sa desne strane. Horizontalni bojleri proizvode se u zapreminama od -1litara sa emajliranim i prohromskim kazanom. Mi verujemo da jednostavnost, dizajn i savršena funkcionalnost svih naših proizvoda pomažu da poboljšate Vašu svakodnevnicu. Električni bojler Atlantic Vertigo (litara) ATLANTIC VERTIGO je električni bojler koji šted.


Termorad kombinovani bojleri srednje litraže izrađuju se u zapreminama od – 1litara, sa prohromskim i emajliranim kazanom. STANDARDNA PONUDA Sušači LAVA. Prelivni bojler litara (plastika) VM.


Provjerite našu ponudu! Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Emajlirani i prohromski, inox.


Bojler 50 l horizontalni

Kupovina na rate bez kamate. Dostava na kućnu adresu - Gigatron. Kada postoji potreba za bojlerom veće zapremine a javlja se problem prostora (kos krov,malo kupatilo), bojler ovog tipa je preporučljiv zbog svoje kompaktnosti i mogućnosti da odgovori na različite tehničke zahteve. Potpuno je istih karakteristika kao i vertikalni bojler ,odlikuje ga odlična termička izolacija.


Kondor As nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Cene i dostupne količine se mogu promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Bojleri BiLight horizontalni modeli.


Bojler 50 l horizontalni

IKOMA web trgovina - povoljne cijene i brza dostava! Elektrický ohřívač Elíz Euro X - ležatý bojler litrů euro50x. Najvažniji deo proizvodnog programa čine bojleri srednje litraže ( -150l) sa prohromskim kazanom. Gorenje TGR50SNG bojler.


Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera. Namenjeni su za horizontalnu montažu. Na raspolaganju su modeli zapremine -1litara. Posebnu pažnju smo posvetili ekologiji. Mogu biti vertikalni, horizontalni , protočni i kombinovani bojleri.


Kazan od nerđajućeg čelika. U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Nalezeno: 3produktů.


Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné b. Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podatci i slike u potpunosti točni.


Bojler 50 l horizontalni

Akcijske cene standardnih bojlera i protočnih bojelera u Tehnomanija web-shopu! Mali ili veliki kapacitet grejanja vode, možete odabrati veliki broj modela, sve u zavisnosti od vaših potreba po povoljnim cenama uz besplatnu dostavu za kupovine preko 2. Med izdelki se najdejo tudi grelniki vode z izmenjevalcem, kar ti omogoča kombinacijo ogrevanja z dvema toplotnima viroma, na primer elektrike in trdih goriv. Dobro je biti pozoren na to, ali je bojler tlačni ali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky