pondělí 4. března 2019

Plechové radiátory bazar

Dům a zahrada - Plechove radiatory bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Dom a záhrada - Plechove radiatory bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Domů radiátory a podlahové topení - plechové článkové radiátory. Vyberajte z 7inzerátov. Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům.

Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze. Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Uvedená cena je za jeden radiátor a platí při odběru všech 10.


Bazar online, inzerce zdarma. Vytápění domu, topné tělesá a radiátory. Radiátory jsou opatřeny základním nátěrem červenohnědé barvy. Kupujte výhodně a levně. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Plechové radiátory v dobrém stavu - 2x600x173x600x15 1x600x12 1x600x7 1x600x85. Podat inzerát bez registrace. Projděte si inzeráty plechove radiatory na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.

Použité plechové deskové radiátory zn. Dvou i třídesková tělesa s lamelami, spodní pravé napojení. Pouze osobní odběr v místě uložení - Březí u Mikulova. Při odběru vcelku přidám zdarma ventily (ks), případně potrubí-vše z dosud funkčního etážového topení (přecházím na teplovzdušné).


Radiátor Atol - otopná lavice, je horizontálně uložen ve stabilní konstrukci bočnic. Posunout inzerát Přida. Množství a rozměry: 1ks 60x60xa 2ks 50x60x6. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení.


Prodám použité plechové deskové radiátory zn. V e-shopu HORNBACH naleznete deskové radiátory mnoha rozměrů značky Rotheigner a další. Když vybíráte radiátory , je nutné vědět objem místnosti.


Podle objemu místnosti se vypočítá výkon potřebný k vytopení místnosti pomocí radiátorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky