středa 6. března 2019

Masážní podložka do auta diskuse

Milé maminky, má některá masážní podložku? Ať už do křesla, auta či na podlahu. Ráda bych si zArelaxovala, ale podmínkou je, aby masírovala i horní čáast zad a ramen. Masážní podložka do vany.


Díky masážní podložce můžete proměnit každou vanu ve vířivku. V teplé koupeli dochází k snazšímu uvolnění svalů, které můžete promasírovat pomocí bublinkové masáže. Podložku do vany tak jistě ocení nejen sportovci. Vaše záda si konstantního vysedávání rozhodně neužívají, z čehož rezultují bolesti v zádech, zablokovaný krk, ztuhlé svalstvo a další nepříjemné příznaky.


Tato podložka zad a nohou má masážní zóny na sedáku i opěrné části. Jde o cílenou intenzivní masáž pro skvělý pocit uvolnění napjatých svalů. Vybírat lze ze dvou masážních programů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mnozí si tak zakoupí masážní podložku ze zdravotních důvodů. Někdo si rád jen zarelaxuje.


V neposlední řadě jsou tady pak tací, kteří si masážní podložky berou na delší cesty autem. Trpíte často na problémy se zády? Milujete masáže a teplé zábaly, ale nemáte čas ani peníze, abyste si je dopřávali kdykoli? Máme pro vás skvělý tip! Představujeme vyhřívanou masážní podložku.


Ideální do kanceláře, auta nebo na oblíbené křeslo v obývacím pokoji. Tento tepelný masér je ideální pro uvolnění svalů a dosažení příjemného pocitu pohody. Obsahuje konektor na připojení do jakéhokoliv auta , hlavní konektor do zásuvky, programovatelný dálkový ovladač.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, WALSER a dalších. Už nikdy žádný stres a bolesti zad s masážní podložkou do auta i do kanceláře.


Popis: Prodám téměř nepoužívanou masážní podložku s vyhříváním do auta. Tuhle masážní podložku dostal přítel od mně na Vánoce do auta a je naprosto. KOSMODISK PRESTIGE masážní pás do auta je speciální model Kosmodisku, který se upevňuje na sedadla vozidel (osobních aut, nákladních vozů, autobusů).


Na výběr ze masážních programů. Užijte si relaxační a revitalizační masáž v autě, kanceláři nebo doma. Příjemná vibrační masáž přímo na vašem sedadle nebo křesle. Hodnocení produktu: (recenzí).


Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se zabudovanými magnety a. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Relaxační masážní podložka pro všechny sedačky na uvolňující ošetření svalů za krku a zadku. Ulevení od bolesti: režimy intenzity pro masáž zad.


Nová masážní podložka pro záda a nohy Medisana MC8(nerozbalené). Vhodné pro použití doma, v kanceláři nebo v autě. Auto nemusí být jen prostředkem na přemisťování z bodu A do bodu B. Potah sedadla dřevěné kul.


Dá se v něm i pohodlně přespat. Přinášíme několik možností, jak na to. Jsem volnomyšlenkář, baví mě příroda i cestování a chci být nezávislý – to říká Petr Mráz, vynálezce automatrace Space Bed. Diskuse k článku Zázračná podložka do auta opravdu funguje. Otestovali jsem velmi netradiční doplněk, který by měl nahradit většinu držáků v automobilu.


Díky nanopodložce totiž jednoduše umístíte mobilní telefo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky