čtvrtek 14. března 2019

Klimatizace auto

Pravidelný servis a údržba klimatizace v autě je důležitou součástí jejího správného chodu a dlouhé životnosti. Chladící médium se každým kilometrem postupně vytrácí a tím se snižuje výkon klimatizace. Nahromaděné nečistoty v auto klimatizaci zatěžují celý systém a tím se zvyšuje pravděpodobnost poruchy. Klimatizace se u automobilů vyskytují ve dvou typech.


Prvním typem je manuální neboli mechanická, kterou lze tlačítkem z interiéru buď aktivovat či deaktivovat a teplotu vháněného vzduchu tak lze jen obtížně regulovat pomocí intenzity zapnutého ventilátoru nebo přitápěním pomocí topení ve voze.

Autosalon Prima SKODA Servis Servis klimatizace CZ titulky - Duration: 5:29. Ako a čím ošetriť dutiny auta? Náplň klimatizace 99-Kč Od 1. Vaše vozidlo v garanci servisovat i neautorizovaný servis.


Bloková vyjímka toto umožňuje a tím pádem můžete ušetřit nemalé peníze. Kontaktujte nás pro podrobnější informace. V případě, že v eshopu nenaleznete Vámi hledaný produkt, nebo p okud si nevíte rady s výběrem topením nebo klimatizace pro Váš vůz, tak mne prosím kontaktujte na tel.


Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis.

Montáž se provádí v odborném servisu. Tato doména auto - klimatizace. Osvěžovač klimatizace Motip (pomeranč, 150ml) Čistí klimatizační systémy vozidla a osvěžuje vzduch. Obsahuje antibakteriální a antifungicidní složky. Tento web využívá soubory cookies.


Pro úplnou funkčnost stránek musíte s využitím cookies souhlasit. Souhlas je možné kdykoliv odvolat. Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat. Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. Výkon a hlučnost klimatizace.


Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. K tomu využívá hadici, která ústí do otevřeného okna nebo otvoru ve zdi či okně.


A v tom je právě ten zádrhel.

Aby klimatizace pracovala maximálně efektivně, měla by být všechna okna a dveře zavřené. Jednodušší a méně účinná (než Clean Set) forma čištění klimatizace , při které se aplikuje speciální ochranný prostředek – pěna nebo sprej – přímo na výparník klimatizace. Svým rozsahem a možnostmi slouží spíše jako lokální prevence.


Odstraňuje pouze základní nečistoty a je ideální jako příprava pro. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Velice jednoduché je také ovládání, klimatizace je vybavená LED displejem zobrazujícím aktuální teplotu v místnosti a multifunkčním dálkovým ovladačem.


Kromě autoklimatizace nabízíme také související služby pro ventilaci aut – nezávislé topení, ventilace vnitřního prostoru apod. Hisense Haier Toshiba Daikin Lg. Rádi byste měli ve Vašem bytě vždy optimální teplotu, bez ohledu na to, jaké je počasí venku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky