pondělí 25. března 2019

Gea deskové výměníky

Desky a těsnění pro modely: GEA NT Series NT100M NT100T NT100X NT150L NT150S NT250L NT250S NT350S NT50M NT-100M NT-100T NT-100X NT-150L NT-150S NT-250L NT-250S NT-350S NT-50M NT 1M NT 1T NT 1X NT 1L NT 1S NT 2L NT 2S NT 3S. Je to dynamicky se rozvíjející se firma s nejkvalitnějšími produkty a dobrou cenovou politikou. Ostatní deskové výměníky (např. B5 B6 B5 B42 Baj.) naceníme na poptávku. Další typy B5 B6 B5 B42 Baj.


Online výpočet výměníku. Deskové výměníky vypočteme, navrhneme optimální typ.

Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče. Utěsněné deskové výměníky tepla dokládají naše zaujetí, vědeckou zvídavost a znalosti technologického postupu. Fakta: vysoká účinnost a současně nízké provozní náklady, větší aplikační možnosti při nižších investičních nákladech.


Typy výměníků: deskové , trubkové s válcovým pláštěm, dvoutrubkové (trubka v trubce), trubkové s žebry pro ohřev okolního vzduchu (používán často jako chladič). Jsme specialisté na tepelné výměníky , zejména na výměníky deskové. Náš tým má dlouholeté zkušenosti s navrhováním a prodejem výměníků pájených i rozebiratelných.


Se vzrůstajícím prodejem deskových výměníků bylo naším zájmem poskytnout zákazníkům a uživatelům kompletní záruční i pozáruční servis. Teplo v hrsti - deskové výměníky tepla, tepelná čerpadla, blokové stanice a další. Ve výrobním programu GEA Farm Technologies jsou zastoupeny výměníky a zásobní nádrže pro všechny velikosti chladicích tanků bez ohledu na jejich výrobce.

Spojení desek je provedeno svařováním, bez použití těsnění, toto řešení má TENEZ a. Svařované deskové výměníky tepla jsou jedinečným výrobkem naší společnosti, které splňují náročná kritéria na kompaktnost konstrukce a korozní odolnost. Filtrační vložku omyjte každých 3-6. Tepelné výměníky jsou svojí konstrukcí speciálně navrženy pro vytápění bazénové vody. Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory.


Speciální konstrukce výměníku omezuje průtok tak, aby v maximální. Atteignez tous vos utilisateurs avec des simulations évolutives. Přímo z výroby OEM dodáváme desky a těsnění pro rozebíratelné deskové výměníky většiny známých výrobců např.


Díky přímému prodeji od výrobce jsme schopni dodat díly ve velmi krátkém čase. Exchanger is connected in order that fluids can circulate counter flow. Kompaktní pájené výměníky patří mnezi nejefektivnější výrobky k výměně tepla. Za nízké ceny velmi široká řada spolehlivých výměníků tepla. Výrobky SWEP jsou prověřeny milióny aplikací po celém světě.


Výměníky jsou určeny pro široké použití v průmyslu, potravinářství a. Alfa laval APV API Schmidt Bretten (Sigma) Fischer GEA Reheat Tranter Tetra Pack Swep Cetetherm Vicarb Sondex. Pájené deskové výměníky tepla jsou tvořeny souborem desek lisovaných z plechu vysoce kvalitní nerezové oceli. Zvlnění desek zabezpečuje vysoký prostup.


SWEP je přední světový výrobce (podobně jako třeba Alfa Laval či GEA ) pájených deskových výměníků tepla.

V Kategorii deskové výměníky. Nabízíme níže kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV. Výměníkem protéká voda z primárního okruhu a předává energii do vody užitkové, která je.


Pájené i montované deskové výměníky tepla pro všechna média v průmyslu. Trubkový výměník tepla. Navrhujeme a vyrábíme nerezové svazkové trubkové tepelné výměníky tepla pro chlazení oleje nebo vody. Každý trubkový výměník tepla je navržen a vyroben na zakázku pro konkrétní podmínky.


Jsou výhodné pro vyšší výkony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky