pátek 29. března 2019

Revize přístrojů

Nestačí již pouhé přezkoušení dle normy nebo osvědčení od výrobce hasících přístrojů. Prohlídka hasicích přístrojů se musí provádět v okamžiku umístění do provozu a následně se mají prohlídky provádět v intervalech dnů. Hlavním programem firmy HASMAN SERVIS s. Správná volba hasicího přístroje v boji se začínajícím požárem je podmíněna druhem hořlavé látky.


Dále revize provádí opravář vždy po provedené opravě.

Revize zajišťuje provozovatel. Zpočátku revizní prohlídky prováděl výrobce nebo servisní organizace, které zajišťují opravy zdravotnické techniky. Ceník hasicích přístrojů. Provádíme revize NN, VN do 35kV, revize přístrojů. Jsme montážní partner Jablotron.


Na přání zákazníků jsme zavedli novou službu. V případě vážné nutnosti vypracovat revize elektrospotřebičů urgentně, ať už z důvodu kontroly, či jiné spouštíme revizní pohotovost.

V tomto případě Vám zajistíme revize elektrospotřebičů do hodin od prvního kontaktu. KONTROLY HASÍCÍCH PŘÍSTROJŮ A REVIZE HYDRANTŮ. Naše společnost Vám nabízí služby v oblasti požární ochrany. Pravidelné revize zdravotnických přístrojů. V naší vybavené dílně provádíme periodické zkoušky hasicích přístrojů.


Prodáváme kvalitní české hasicí přístroje za nejlepší ceny na trhu. A za 6Kč a to včetně revize. Dräger Tlakové zkoušky a prodej tlakových lahví.


Hasící přístroje, požární bezpečnost, revize hasících přístrojů , školení BOZP– to vše je společnost BOMESPOL, s. Jiří Tymich a sdružení TUTY je specialistou v oboru deratizace, dezinfekce, dezinsekce, odchytu holubů, revize hasících přístrojů , kominictví. Naše firma je členem konfederace CEPA (Confederation of European Pest Control Association) a členem Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce a deratizace ČR. Jak postupovat při provedení revize nebo kontroly elektrických spotřebičů a nářadí? Sháníte revizního technika pro kontrolu zařízení požární ochrany?


Poskytujeme servis, opravy, revize a prodej ručních a pojízdných hasicích přístrojů , revize požárních vodovodů, plnění CO prodej lahví, hydrantových skříní, hadic a armatur. Kontaktujte REHAS, spol.

Konkrétní podmínky pravidelných kontrol pak z vyhlášky č. Jednou za - let by měl každý přenosný hasicí přístroj projít náročnější periodickou zkouškou (vodní a pěnový hasicí přístroj musí být přezkušován každé tři roky, ostatní jednou za pět let). Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Jak provádíme revize hasicích přístrojů ? Rádi bychom Vás seznámili s postupy, které při své práci používáme. Naším cílem je totiž maximální spokojenost a informovanost zákazníka o všem, co od nás kupují.


Nouzové osvětlení je systém svítidel která patří do kategorie požární prevence, protože slouží pro únik osob při nebezpečí, obvykle při požáru a jiných nouzových stavech, kdy je potřeba místo co nejrychleji opustit. Servis - revize a kontroly. Současná platná legislativa ČR požaduje, aby v rámci zajištění bezvadné funkce, byla na všech hasicích přístrojích (dále jen HP) v pravidelných intervalech prováděna minimálně jedenkrát ročně kontrola přímo u majitele hasicích přístrojů.


Vyrábíme a prodáváme hasicí přístroje, hasicí techniku, hydranty. Prodej hasicích přístrojů , požárních hadic, armatur a bezpečnostních tabulek. S montáží zajišťujeme i dovoz výrobků dle domluvy se zákazníkem.


Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky