středa 27. března 2019

Prodam vafky

Produce professional inventories and schedule tasks on the fly. Dům a zahrada - Vafky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Prodam plynové vafky ,byli odmontované při rekonstrukci. Moc hezky stav,jsou jen špinavé a zaprášené. Pro prodeji budou vyčištěna. K dispozici 2ks jedny menší a jedny větší.


V provozu jen několikrát – chalupa, jako nové. Rozměry jsou cca: výška 66cm, šířka 64cm, hloubka 24cm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vafky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kyjov nebo Brno a okolí.

Advanced Property Inventory System made simple. Vafky plně funkční, prodáváme z důvodu rekonstrukce objektu. Prohlédněte si aktuální inzeráty vafky. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Kvart Plynové topidlo Vafky T - podokenní plynové topidlo s výkonem kW, s možností odvodu spalin přes stěnu ven nebo do komína. Všechny informace o produktu Topidlo Kvart Vafky 4T, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kvart Vafky 4T. Hlavní menu Bazar pro dům a zahradu Voda, topení a plyn kamna VAFKY.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a vy. Rekonstruujeme dům - dohoda jistá. Speciální keramická hmota v ohništi dává plamenům romantický vzhled hořícího uhlí. Hliníkový výměník zabezpečuje velmi dobrou tepelnou vodivost, což příznivě ovlivňuje spotřebu plynu: může při výkonu kW klesnout.


KVART Plynové topidlo VAFKY T. Kamna, kotle, krby a topení - Olomouc. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než 60. Vafky jsou let staré, každoročně revidované.

S veškerým příslušenstvím pro zabudování zdarma. Prodám podokenní plynová topidla. Dovezu zdarma po jižní Moravě. Ostatní - Plynova kamna bazar.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky