pátek 17. února 2017

Techem topení

Snahou společnosti Techem , spol. Společnost si zakládá na důsledném využití veškerých sil a prostředků pro splnění všech požadavků, potřeb a očekávání zákazníků. Techem is a leading global energy service provider for the real estate sector and private homeowners. We promote greater awareness of energy and water consumption in more than countries. Germany and in foreign subsidiaries and partner companies worldwide.


Techem - Your partner for real estate and energy management As the innovation leader on the market, Techem continuously develops intelligent technologies and services. Whether recording and billing of heating costs and water consumption or energy management as a service provider: We always act with the aim of sustainably reducing energy and water consumption and the burden on the environment. Indikátory vytápění Techem jsou určeny pro přesnou, precizní a spolehlivou registraci spotřeby, transparentní záznam a bezproblémový odečet.


Rádiový indikátor vytápění Všechny důležité hodnoty můžete vidět na displeji jako u elektronických indikátorů. Společnost Techem užívá zásadně dvoučidlové přístroje: první čidlo měří teplotu povrchu topného tělesa, druhé měří teplotu vzduchu v místnosti. Ze zjištěného teplotního rozdílu a specifických údajů topného tělesa, které jsou uložené v přístroji, se vypočítá poměrná spotřeba tepla. Přístroje Techem Správná technologie pro Vaši nemovitost. Osvědčená technologie – flexibilní servis.


Správné rozúčtování vyžaduje spolehlivou technologii a servis - tedy přístroje a servis Techem. Měřice tepla Techem Vám nabízí správné řešení pro každou instalační polohu a každý požadavek. Ať už při malém nebo velkém průtoku: naše měřice tepla s perspektivně zajištěným elektronickým počitadlem umožňují bezdrátový rádiový přenos dat, čímž odpadají nevítané termíny odectu. Včera večer jsem odmontovala z našeho topení jedno měřidlo na teplo zn.


Je digitální, tak nevím, jestli může mít nějakou čtečku, podle které někdo pozná, že nebyl na topení. Udržuje si tak přehled o nákladech na topení a má navíc možnost využít našich poradenských služeb, díky nimž může své náklady ještě více snížit. Přestože indikátory nemohou automaticky ovlivňovat dodávku tepla, přispívají nezanedbatelným způsobem k úsporám nákladů na topení. A co chytráku v případě 1 podle měřičů, kdy budeš mít sousedy, kteří odjíždějí na delší pracovní cesty a topení vypínají a tím ochlazují tvůj byt. Když budeš chtí vytopit svůj byt na přijatelnou teplotu, tak budeš muset nadprůměrně topit kvůli studeným sousedním bytům a řádně to při vyúčtování zacvakáš.


Koeficienty topení a metodika Techem Publikováno 5. Autor: Jan Klocperk Na žádost některých vlastníků zveřejňujeme úplnou tabulku koeficientů topení , jak jsou aktuálně nastavené na jednotlivých tělesech firmou Techem , a k tomu opětovně zveřejňujeme metodiku pro nastavování koeficientů v místech, která mají horší teplotní podmínky. Mám radiátory a nikdy nebylo v bytě víc jak 21°C. Máme staré klasické litinové radiátory poměr placení máme co protopim a plocha bytu. Mám problém ohledně měřáku odebraného teplo od firmy techem.


Poradí mi někdo jak ušetřit na topení. Přišlo mi vyúčtování a opět jsem se nestačil divit kolik jsem toho protopil bez zaplého topení. Nejmodernější dvoučidlové indikátory jsou sice nejdražší (některé modely stojí i přes tisíc korun), zato ke všem výhodám jednočidlového přístroje ještě můžete připočíst nejpřesnější záznam dodávek tepla. Vím, že i když netopím budu něco platit.


Velmi častou potřebou o bytových a komerčních objektů je rozdělení nákladů na vytápění celého objektu (podle účtu za plyn, faktury teplárny, …) mezi jednotlivé spotřebitelské jednotky (spotřebitele). Námi spravovaná energetická soustava zásobování tepelnou energií (CZT) je složena ze samostatných větví horkovodního systému o celkové kapacitě 1MW, do kterých je dodáváno tepelné medium z teplárny ŠKO-ENERGO s. Mám otázku ohledně odečítání hodnot měřidel radiátorů. Zobrazují hodnoty na displeji.


Již druhý rok probíhá odečet způsobem,který se mi naprosto nezdá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky